Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Vitrac

Voor een kampeervakantie vol waterpret is de camping van TUI in het Franse plaatsje Vitrac een schot in de roos. Tijdens je vakantie in Vitrac verblijf je pal aan de rivier de Dordogne. Ideaal voor een verkoelende duik of een spannende kanotocht. Of plons lekker in het zwembad bij de camping. De schitterende bosrijke omgeving en het knusse dorpscentrum maken het vakantieplaatje compleet.

Vakantie Vitrac

Kampeervakantie aan de Dordogne

Tijdens een vakantie in Vitrac geniet je met volle teugen van het Franse buitenleven. De camping van TUI bevindt zich namelijk pal aan de rivier de Dordogne. De kids kunnen zich hier heerlijk uitleven met hun schepnetjes of verstoppertje spelen tussen de bomen bij de rivier. En terwijl zij lekker spelen, geniet jij bij de stacaravan van een momentje voor jezelf. Eindelijk tijd om dat ene spannende boek uit te lezen. Wil je liever een beetje meer actie tijdens een kampeervakantie in Vitrac? Wat dacht je van een avontuurlijke kanotocht over de rivier? Geen leukere manier om de schitterende rotswanden van de Dordogne te bewonderen dan vanaf het water.

Ervaar het Franse dorpsleven

Wie tijdens een vakantie in Vitrac het typisch Franse sfeer wil proeven kan een bezoek brengen aan de wekelijkse markt in het centrum. Struin op je gemak langs de kraampjes en laat je verleiden door de heerlijke koopwaar. Vers fruit, Franse kazen, heerlijk zoete honing uit de regio... Wie had gedacht dat boodschappen zo leuk en zo lekker kon zijn? Met een gevulde boodschappentas keer je terug naar de camping om een heerlijke lunch te bereiden. Uitgebreid lunchen is een typisch Frans gebruik en daar hoort natuurlijk ook een lekker glas wijn bij. Proost, à votre santé!