Dit weekend tot 150,- korting p.p. en niet aanbetalen
Agia Efimia

Vakantie Agia Efimia

  1. Vakantie
  2. Griekenland
  3. Kefalonia
  4. Agia Efimia

Kies dit jaar voor een vakantie Agia Efimia en word wakker met een schilderachtig uitzicht. Dit vissersdorpje op het Griekse eiland Kefalonia dankt zijn gezicht aan de kleurrijke herenhuizen, het witte strand en de dobberende bootjes in de azuurblauwe baai. De pijnbomen op de Agia Dinati berg maken het idyllische decor compleet. Vanuit het appartement van TUI kun je ook de huurauto instappen en Kefalonia verkennen.

Vakantie Agia Efimia
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Agia Efimia (1)

Schilderachtige vakantie Agia Efimia

Wakker worden met uitzicht op een schilderachtig decor doe je tijdens een vakantie Agia Efimia. Dit traditionele vissersdorpje ligt in het oosten van het Griekse eiland Kefalonia aan de voet van de Agia Dinati berg. Groene pijnbomen en wilde perenbomen geven de berg zijn gezicht. Maar ook de kleurrijke herenhuizen, het witte strand en de helderblauwe baai met dobberende zeilboten typeren Agia Efimia. Vanuit het appartement van TUI kijk je uit op de baai en de pittoreske haven waar kleine vissersbootjes voor anker liggen. Op de gezellige boulevard langs de haven van Agia Efimia kun je 's avonds een van de terrassen en tavernas opzoeken en onder genot van Griekse mezzes de zonsondergang bewonderen.

Met de huurauto Kefalonia ontdekken

De bezienswaardigheden van Kefalonia bezoeken doe je tijdens een vakantie Agia Efimia met de huurauto. Deze staat voor je klaar als je bij TUI kiest voor het appartement in Agia Efimia. Rijd bijvoorbeeld eens naar de grot van Melissani dat bekend staat om zijn azuurblauwe, ondergrondse meer. Dit meer wordt dankzij de zonnestralen die door een gat naar binnen schijnen letterlijk verlicht. Als je met een bootje door de grot vaart lijk je bijna op het water te zweven. Een stuk spannender is het bezoek aan de kerk van Markopoulo in het zuidoosten van Kefalonia. Ieder jaar tussen 5 en 15 augustus wordt deze kerk overspoeld met kleine slangen die via gaten en kieren naar binnen kruipen. Spannend? Ja. Maar toch ook wel indrukwekkend en onvergetelijk.

Bekijk alle vakanties Agia Efimia (1)