Amoudi

Vakantie Amoudi

  1. Vakantie
  2. Griekenland
  3. Zakynthos
  4. Amoudi

Wie kiest voor een vakantie in Amoudi vindt een oase van rust in een nog onbekende badplaats op Zakynthos. Op Amoudi Beach is er altijd wel een plekje te vinden waar je heerlijk kunt ontspannen tijdens de zonvakantie in Griekenland. Of duik de Ionische Zee in en begeef je tussen de zeesterren en lipvissen. En vanaf Alykanas op 5 minuten afstand kun je een prachtige boottocht richting het bekende Shipwreck Beach maken.

Vakantie Amoudi
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Vakantie in Amoudi: een oase van rust

Tijdens een vakantie in Amoudi op het Griekse eiland Zakynthos lijkt het wel alsof je beland bent in een exclusief paradijs. De badplaats is namelijk nog niet ontdekt door massa's toeristen, waardoor je hier een oase van rust vindt. Vanaf het appartement van TUI heb je een betoverend uitzicht op de golvende Ionische Zee. Je wandelt zo richting Amoudi Beach waar je altijd wel een plaats zult vinden om je handdoek neer te leggen en helemaal tot rust kunt komen tijdens de strandvakantie in Griekenland. Het helderblauwe water is uitstekend om in te snorkelen of duiken tussen kleurrijke zeesterren en spitssnuit lipvissen.

Dagtrip richting Shipwreck Beach

Een vakantie in Amoudi biedt veel mogelijkheden om de levendige omgeving te gaan ontdekken. Op maar 20 minuten rijden ligt een top bestemming tijdens een familievakantie met kinderen, namelijk een van de grootste waterparken van Griekenland: Zante Water Village. Jonge kinderen vermaken zich prima in het kinderbad, terwijl oudere kids de spanning op kunnen zoeken in de bandenglijbaan of zelfs een vrije val kunnen maken vanaf 73 meter hoogte. En tijdens een bezoek aan Alykanas op zo’n 5 minuten afstand van Amoudi kun je een dagje gaan shoppen bij de vele souvenirwinkeltjes. Vanuit de haven van Alykanas kun je tijdens de zonvakantie in Griekenland met een boot richting het wereldberoemde Shipwreck Beach varen. De prachtige ligging van een scheepswrak tussen de steile rotsen aan de azuurblauwe Ionische Zee heeft van dit zandstrand een van de meest bekende bezienswaardigheden van Griekenland gemaakt.