Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Terug
Dassia

Vakantie Dassia

 1. Vakantie
 2. Griekenland
 3. Corfu
 4. Dassia

In de Griekse badplaats Dassia voelen natuurliefhebbers zich helemaal thuis. Het dorp wordt namelijk omringd door de groene heuvels, olijfbomen en cipressen die het eiland Corfu zijn schilderachtige uiterlijk geven. Bewonder het natuurschoon vanaf het kiezelstrand of ga tijdens de vakantie Dassia mee met een mountainbiketour. Ontspannen doe je in het luxe hotel van TUI of bij een van de gezellige taverna’s.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Dassia vanaf Amsterdam en Rotterdam.

Vakantie Dassia
 • Azuurblauwe Ionische Zee
 • Feesten in beachclubs
 • Groen achterland Corfu
 • Vliegen met TUI fly
 • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Dassia (2)

Appartement Dassia

Verscholen tussen de olijfbomen op het Griekse eiland Corfu vind je het appartement in Dassia. Deze bruisende badplaats is vanwege de vele beachclubs waar regelmatig internationale DJ's plaatjes draaien voornamelijk populair voor een jongerenvakantie. Maar ook wie het liever rustig aan doet tijdens een zonvakantie in Dassia zit hier goed. Overdag is het kiezelstrand hét domein van vele watersporters die bijvoorbeeld de Ionische Zee kunnen kunnen verkennen vanuit een kano. Vanuit het appartement kun je de straat oversteken en je bent er!

Het ruime appartement is tevens de ideale uitvalsbasis om de natuur van Corfu te gaan verkennen. Begin de dag goed met een ontbijt met verse broodjes en een kopje zelf gezette koffie om vervolgens een wandeling te maken door het groene, bergachtige achterland. Na een flinke wandeling smaakt een goed glas wijn op het balkon van het appartement in Dassia extra goed! Wist u dat op het vakantiepark van TUI over een supermarkt beschikt? Koop hier uw dagelijkse boodschappen die je in de keuken van het appartement kunt omtoveren in een lekkere maaltijd.

Uitkijken over schilderachtig (groene) Corfu

De boel de boel laten en helemaal tot rust komen doe je tijdens een vakantie Dassia. Deze badplaats ligt op het Griekse eiland Corfu en wordt omringd door groene heuvels vol cipressen en olijfboomgaarden. Natuurliefhebbers zullen zich dan ook helemaal thuis voelen in Dassia. De omgeving verkennen doe je tijdens een (georganiseerde) mountainbiketour. Maar je kunt het natuurschoon ook bewonderen vanaf het witte kiezelstrand. Glinsterend blauw water van de Ionische Zee en glooiende heuvels zorgen voor een schilderachtig uitzicht.

Een sfeervolle avond in Dassia

Tijdens een vakantie Dassia is er ook ruimte voor gezelligheid. Je vind er namelijk sfeervolle taverna’s en bruisende barretjes. Met een glas ouzo op tafel en een bord vol bladerdeeghapjes kom je helemaal in de Griekse sferen. En tot laat in de avond kun je in Dassia de sirtaki dansen. Kies je bij TUI voor een luxe All Inclusive hotel in Dassia? Dan staat het diner ’s avonds voor je klaar. Ga daarna uitbuiken in de spa of zoek het privé strand op en bewonder de zonsondergang. In het hotel bevindt zich zelfs een heuse discotheek. Vermaak gegarandeerd.

Bekijk alle vakanties Dassia (2)