Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Limenaria

Tijdens een vakantie in Limenaria ontdek je een knusse badplaats aan de zuidwestkust van het Griekse eiland Thassos. Ideaal voor een ontspannen strandvakantie met een cultureel randje. Geniet van de warme zon op je huid op Limenaria Beach en droom weg bij het zachte ruisen van de golven. Liever een beetje meer actie? Boek een duikexcursie bij TUI en ontdek het prachtige onderwaterleven van de Egeïsche Zee.

Vakantie Limenaria
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Limenaria (3)

Veelzijdige zonvakantie in Limenaria

Een vakantie in Limenaria staat garant voor een veelzijdige zonvakantie met een cultureel randje. Deze badplaats bevindt zich aan de zuidwestkust van het Griekse eiland Thassos en heeft een knus centrum met leuke winkeltjes en traditionele Griekse restaurants. Ideaal voor een heerlijke lunch in het zonnetje! Maar niet voordat je een kijkje genomen hebt bij het Limenaria Beach strand. Het hotel van TUI kijkt uit op het helderblauwe water van de Egeïsche Zee, dus je hoeft maar een klein stukje te lopen en je staat met je voeten in het zand. Met een heerlijk zeebriesje en het zachte ruisen van de golven op de achtergrond is het hier goed vertoeven!

Duikexcursie voor de Egeïsche kust

Heb je tijdens je vakantie in Limenaria zin in een beetje meer actie? Geen probleem, op het eiland Thassos valt van alles te zien en beleven. Boek bijvoorbeeld een duikexcursie bij TUI en laat je verrassen door de kleurrijke onderwaterwereld van de Egeïsche Zee. Geen duikervaring? Geen probleem: de ervaren instructeurs leren je alle basisvaardigheden die je nodig hebt zodat je in een mum van tijd het wonderlijke onderwaterleven kunt ervaren. Onbeschrijfelijk mooi! En na je onderwateravontuur kun je in het hotel van TUI heerlijk bijkomen met een drankje aan de poolbar.

Bekijk alle vakanties Limenaria (3)