VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Megalochori

Vakantie Megalochori

  1. Vakantie
  2. Griekenland
  3. Cycladen
  4. Santorini
  5. Megalochori

Tijdens een vakantie Megalochori beleef je beslist de spannendste avonturen. Neem een kijkje in de nabij gelegen grotten waar vroeger piraten actief waren of bewonder herenhuizen uit de 17e eeuw. Neem ook de camera mee, want voor een romantische foto moet je bij 'The heart of Santorini' zijn, het hartvormige gat in de rost. Ontspannen doe je na afloop tijdens een wijnproeverij waar je geniet van de beste regionale wijnen. 

Vakantie Megalochori
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Megalochori (1)

Piratendorp Megalochori

Tijdens een vakantie Megalochori ontdek je één van de verborgen pareltjes van het Griekse eiland Santorini. Liefhebbers van historische bezienswaardigheden zijn hier op de juiste plek. Vanuit het luxe hotel van TUI loop je zo naar het historische centrum waar de traditionele herenhuizen en de zware houten toegangsdeuren uit de 17e eeuw nog in volle glorie te bewonderen zijn. Spannende avonturen beleef je in de grotten rondom Megalochori. In de tijd van de piraten waren deze grotten de ideale plek om smokkelwaar te verstoppen. Vind jij nog een verborgen schat?

Het hart van Santorini

Vergeet je camera ook zeker niet mee te nemen tijdens een vakantie Megalochori. Verscholen in de bergen, aan de kraterrand, vind je namelijk de populaire bezienswaardigheid 'The heart of Santorini'. De wind heeft hier een hartvormig gat in de rotsen geslepen, hier heb je een onvergetelijk uitzicht op de Middellandse Zee met op de achtergrond de witte Agios Nikolaos kerk in Megalochori. Dé perfecte spot voor jaloersmakende foto's op Instagram. Heb je na de hike dorst gekregen, zet dan koers naar één van de wijnhuizen in het centrum. Hier proef je tijdens een wijnproeverij de bekende wijnen die in de regio geproduceerd worden. Jamas, proost.

Bekijk alle vakanties Megalochori (1)