Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie St. Spyridone

De pittoreske Griekse badplaats St. Spyridone ligt in het noorden van het eiland Corfu. Geniet van het heerlijke mediterrane klimaat op het zandstrand met uitzicht op de Albanese kust. Of verken de omgeving via een van de uitgestippelde wandelroutes langs olijfgaarden, witte strandlelies en de rotsachtige kust. Ook een aanrader is het dorp Acharavi, met vele winkels, restaurants, bars, en resten van oude Romeinse badhuizen.

Vakantie St. Spyridone
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

De Griekse zon opzoeken in St. Spyridone

Een groen landschap vol met olijfbomen, gezellige taverna’s met uitzicht op de Ionische zee en een aangenaam mediterraan klimaat. Welkom in St. Spyridone! Deze kleine badplaats ligt op het noordelijkste punt van het eiland Corfu, het meest noordelijk gelegen eiland van Griekenland. Vanaf het 4 sterren All Inclusive hotel van TUI is het slechts 20 meter lopen naar het Agios Spyridonas strand. Omdat Corfu ook gedeeltelijk voor de kust van Albanië ligt is vanaf het strand de kustlijn van de Albanese stad Sarande te zien. Het mooi gelegen zandstrand, met een geleidelijk aflopende zeebodem, is erg kindvriendelijk. Een vakantie naar St. Spyridone is dan ook een zeer geschikte familievakantie met kinderen.

Wandelen door de natuurrijke omgeving

Ga tijdens de vakantie in St. Spyridone ook eens op verkenningstocht in de omgeving. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de natuurrijke omgeving, langs de lagune vanuit de zee, de rotsachtige kust met zijn witte strandlelies en de 906 meter hoge berg Pantokrator. Er zijn diverse wandelroutes uitgestippeld van circa 5 tot 8 kilometer, geschikt voor elk type wandelaar. Of maak een uitstapje naar het 5 kilometer verderop gelegen Acharavi. Vanaf het luxe hotel van TUI vertrekt, tegen een kleine vergoeding, 4 tot 5 maal per dag een shuttlebus naar dit kustdorpje. In het centrum vind je talloze leuke winkels, restaurants en bars. Iets buiten het dorp staan de resten van oude Romeinse badhuizen, die gratis te bezoeken zijn.