Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Troulos

Luieren op het gouden zandstrand van Troulos op het Griekse eiland Skiathos. Om vervolgens met een huurauto dit schilderachtige eiland te verkennen? Niet voor niets stond het decor voor de film 'Mama Mia'. Troulos is een rustig dorpje in het zuiden van Skiathos, aan de Egeïsche Zee. De authentieke taverna's zijn dé plek voor een 'ouzo' en heerlijke Griekse maaltijd. En overdag relax je op Troulos Beach onder de olijfbomen.

Vakantie Troulos
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Op zonvakantie in het rustige Troulos

Aan de zuidkust van het sprookjesachtige eiland Skiathos ligt het Griekse dorpje Troulos. Dankzij het gouden zandstrand aan de Egeïsche Zee en de vele taverna's is het hier goed toeven tijdens een zonvakantie. Omdat Troulos vrij is van massatoerisme is er altijd wel een plekje te vinden op Troulos Beach. De hoge olijfbomen en dennenbomen zorgen voor wat schaduw. En ook in het diepblauwe zeewater kun je heerlijk afkoelen. Bij TUI verblijf je tijdens een vakantie Troulos in een appartement met zeezicht. Het appartementencomplex staat in het centrum van Troulos en wordt omringd door Griekse taverna's waar je 's avonds van bladerdeeghapjes en ouzo proeft.

Struinen door sfeervol Skiathos-stad

Skiathos verkennen doe je tijdens een vakantie in Troulos met een huurauto. Het eiland staat bekend om de idyllische baaien, witte huisjes en rotsachtige baaien. Een sprookjesachtig decor dat je misschien wel herkent uit de film 'Mama Mia'. Die is opgenomen op Skiathos. Vooral de gelijknamige hoofdstad is een stop waard. In het moderne gedeelte is het goed toeven in een van de loungebarretjes met relaxkussens. Maar vooral het struinen door het oude centrum van Skiathos-stad is onvergetelijk. Geplaveide straatjes, wit geverfde huizen versierd met paarse bloemen en kleine souvenirwinkeltjes vormen het decor. De authentieke terrassen maken het plaatje compleet.