Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Vrachos

Aan de noordwest kust van Griekenland zal het goudgele strand aan de felblauwe Ionische Zee je verwelkomen tijdens een vakantie in Vrachos. Dagenlang kun je relaxen aan het zwembad of genieten op Vrachos Beach. Cultuur opsnuiven doe je in het historische bergdorp Zalongo waar het hoge monument zeer indrukwekkend is. Tijdens een zonvakantie Vrachos eindig je de dag onder het geniet van Griekse lekkernijen in een sfeervolle taverna.

Vakantie Vrachos
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Puur genieten op het strand van Vrachos

Aan de noordwest kust van Griekenland ligt Vrachos. Deze badplaats, waar het bijna altijd zonnig is, ligt tussen het heuvellandschap van Griekenland en de Ionische Zee. Onder aan de hellingen van met dennenbossen begroeide heuvels schittert het strand van Vrachos. Wat een idyllische locatie! Op het 2 kilometer lange zandstrand Vrachos Beach is gegarandeerd een plekje waar je kunt genieten van de zon, een tropische cocktail en de azuurblauwe zee. Verblijf tijdens een vakantie in Vrachos in een hotel van TUI waar je ’s ochtends kunt genieten van een lekker ontbijt. En wandel in de middag zeker eens naar het centrum van Vrachos voor een heerlijk bord Griekse moussaka in een van de knusse taverna’s. Eet smakelijk of, zoals de Grieken zeggen, Kalí órexi!

Het uitzicht vanaf de Zalongo berg

Op slechts 40 minuten rijden van Vrachos ligt het historische bergdorp Zalongo. Tip: boek een huurauto bij TUI om zo eenvoudig de omgeving van Vrachos te verkennen. Onderweg zie je van een afstand al waarom deze plaats zo bijzonder is. Bovenop de berg Zalongo staat een indrukwekkend monument ook wel de ‘dans van Zalongo. Het imposante beeldhouwwerk is maar liefst 13 meter hoog en 18 meter breed. Eenmaal boven heb je een prachtig uitzicht over de natuurrijke omgeving. Ook kun je met helder weer Vrachos zien liggen, waar je uiteindelijk de vakantiedag afsluit met Griekse lekkernijen.