Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Manggis

Tijdens een vakantie in Manggis ervaar je paradijselijke rust. Dit kleine dorp ligt in het vredige Oost-Bali, waar palmbomen ruisen in de zeebries en de Balizee kristalhelder is. Je komt hier om te relaxen, jezelf te verwennen met een Balinese massage en hernieuwde energie op te doen. En plan ook eens een duikexcursie naar de prachtige Blue Lagoon of het eiland Nusa Penida voor een meet-and-greet met de zeldzame maanvis.

Vakantie Manggis

Onder de kokospalmen in Manggis

Een vakantie in Manggis breng je door onder de kokospalmen in het rustige Oost-Bali. Dit kleine dorp ligt midden in de rustige jungle aan de oostkust van het Indonesische godeneiland. Hier geen drukte van toeristen of knetterende brommers. Manggis is echt de perfecte vakantiebestemming voor rustzoekers. Met TUI slaap je hier in een 4 sterren hotel aan het strand, buiten het dorp. Of je er nu door de tropische tuin wandelt, een massage boekt of een frisse duik neemt in het zwembad, een ding is zeker: tijdens deze vakantie op Bali kun je alle vormen van ontspanning uitproberen.

Duiken in de Blue Lagoon

Een duik- of snorkelexcursie is de perfecte invulling voor je vakantie in Manggis. De oostkust van Bali staat namelijk bekend om zijn schitterende duikspots. Aan de overkant van de baai ligt het dorp Padang Bai, waar de sampans onder de palmen liggen te dobberen op de Balizee. Van hieruit pak je de boot en na een paar minuten vaar je al door de Blue Lagoon. Hier zie je onder de waterspiegel kleurrijke koraalriffen vol elegante koraalvlinders en andere bontgekleurde vissen. Vlak voor de kust van Padang Bai ligt trouwens ook het eiland Nusa Penida, waar je tijdens je duikexcursie zelfs de zeldzame maanvis kunt spotten.