Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Arenzano

Vakantie Arenzano

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Italiaanse Rivièra
  4. Ligurië
  5. Arenzano

Een vakantie Arenzano is niet zomaar een standaard strandvakantie aan de Italiaanse Rivièra! Naast het uitgestrekte zandstrand en de aangename temperaturen geniet je in het luxe hotel van TUI ook van heerlijke maaltijden op Michelin-niveau. En voor een beetje cultuur rijd je in no-time naar de bruisende stad Genua met indrukwekkende bezienswaardigheden zoals de Romaanse kathedraal van San Lorenzo. 

Vakantie Arenzano

Luxe strandvakantie aan de Italiaanse Rivièra

Voor een ontspannen strandvakantie aan de Italiaanse Rivièra ben je in Arenzano aan het juiste adres. In het luxe hotel van TUI pal aan de boulevard van Arenzano waan je je een echte royalty. In het restaurant smul je van maaltijden op Michelin-niveau en ook aan het zwembad is het goed toeven. Het strand bevindt zich praktisch om de hoek, dus binnen no-time sta je met je blote voeten in het warme zand, ideaal. Tip: maak voordat je je bed in duikt om weer op te laden voor een nieuwe dag nog een wandeling over het strand en geniet van het uitzicht op de Ligurische Zee. Het beeld van de zon die langzaam aan de horizon verdwijnt zal zeker indruk maken.

Fresco’s en gelato in Genua

Relaxen op het strand is heerlijk, maar ook voor een culturele noot is een vakantie Arenzano een aanrader. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Villa Sauli Pallavicino, een adembenemend mooi stadhuis met een imposante toren en een bijbehorende tuin vol zeldzame planten en bomen waar je heerlijk kunt wandelen. Voor meer culturele bezienswaardigheden is een uitstapje naar Genua op ongeveer 45 minuten rijden van het hotel van TUI een leuk idee. Bewonder de zwart-wit gestreepte gevel en de bijzondere fresco’s van de Romaanse kathedraal van San Lorenzo en trakteer jezelf op een echte Italiaanse gelato die je opsmult terwijl je over het Piazza de Ferrari struint, een monumentaal plein in het centrum van de stad.