Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Castellaro

Tijdens een vakantie in Castellaro kom je tot rust in de glooiende heuvels van Ligurië. Dit dorp vind je op een half uur rijden van de stad San Remo aan de Italiaanse Rivièra. Op de aangrenzende golfbaan sla je een balletje, terwijl je geniet van het uitzicht op de Ligurische Zee. Relaxen doe je hier aan het zwembad, in de wellness of op het kiezelstrand van Prai. Hongerig? Dan wacht je in het hotelrestaurant een Italiaans 4-gangendiner.

Vakantie Castellaro

Welverdiende rust in Castellaro

Boek een vakantie naar Castellaro en geniet van je welverdiende rust. Dit kleine dorp ligt midden in de heuvels van Ligurië, in Noord-Italië. Het decor bestaat uit olijfbomen, wijngaarden en duizenden cipressen. En in de verte schittert de Ligurische Zee... Met TUI verblijf je in dit landschap in een 4 sterren appartement of hotel. Je kiest dus eenvoudig voor service of vrijheid. Maar wat je ook kiest, na een dag relaxen ben je altijd welkom in het restaurant voor een Italiaans 4-gangendiner.

Golfen met zicht op de Ligurische Zee

Sla je graag een balletje op de green? Dan is deze vakantie geknipt voor je, want de 4 sterren accommodatie grenst gelijk aan een golfbaan met 9 holes. Het uitzicht op de heuvels en de Ligurische Zee is fenomenaal. Je krijgt spontaan zin in een dagje strand... Gelukkig rijd je in een kwartier naar de kiezelstranden van Prai en Riva Ligure. Rol de badhanddoek uit, warm je aan de zon en duik zeker de zee in voor wat verkoeling.

Slenteren door Castellaro

Castellaro is een pittoreske, Italiaanse plaats bovenop een heuvel. Dwars door het dorp slingert een steile straat, de Via Giuseppe Mazzini. Wandelend over de keien kom je langs de gele San Pietro-kerk en de naastgelegen Onze-Lieve-Vrouwe-bidkapel. Beide gebouwen zijn pareltjes in de barokke bouwstijl. Verderop in de straat ontdek je osteria's, bars en restaurants. Dit is echt dé plek om tijdens een vakantie in Castellaro van de Italiaanse keuken te proeven.