Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Collazzone

Vakantie Collazzone

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Umbrië
  4. Collazzone

In het groene hart van Italië, ligt verscholen tussen de glooiende heuvels het hotel van TUI in Collazzone. Vergezichten met wijngaarden, olijfbomen en cipressen sieren de omgeving van Umbrië. Proef Italië in de pizza’s en pasta’s op een “piazza”. Ga eeuwen terug in de tijd tijdens een bezoek aan de pittoreske dorpen in de nabije omgeving of stap na een paar uur rijden romantisch Rome in.

Vakantie Collazzone

Amore in Collazzone

Collazzone is een gemeente in de provincie Perugia en heeft een schitterende ligging in het groene hart van Italië tussen beroemde steden zoals Florence en Rome. Een omgeving die zich kenmerkt door zijn glooiende heuvels met wijngaarden, olijfbomen en cipressen. Met TUI kun je verblijven in een voormalig Franciscaner klooster gelegen op een heuvel. Het uitzicht over de glooiende heuvels van Collazone nodigt uit voor een romantische wandeling. Of ga terug in de tijd in het oude centrum met zijn historische muren en statige kasteel.

Italië is amore, liefde. Liefde voor het landschap, liefde voor eten en drinken en liefde voor de vele historische bouwwerken. Collazzone is zeer gunstig gelegen ten op zichten van enkele prachtige steden. Zo sta je na een autorit van circa 30 minuten al in studentenstad Perugia. Hier wandel je via de bogen van Via Priori naar het Piazza IV Novembre waar je van de enorme Fontana Maggiore schitterende vakantiekiekjes kunt maken. De studentikoze sfeer ervaar je in de straten maar vooral ook in de cafés van Perugia welke te vinden zijn in kleine kelders. In de avonds spelen hier talloze jazzbands. Ontdek het zelf tijdens een vakantie Collazzone.

Vele wegen leiden naar Rome

Een city-trip naar de indrukwekkende stad Rome staat bij veel mensen op de verlanglijst. Pak als je verblijft in het hotel van TUI in Collazzone je kans, want met de auto sta je na een kleine twee uur rijden midden in het levendige centrum van Rome. Bezoek het indrukwekkende Colloseum, waar eeuwen geleden de gladiatoren elkaar te lijf gingen en sla het bekende Sint Pieterplein in Vaticaanstad niet over; de plek waar de paus jaarlijks het urbi et orbi uitspreekt. Gooi voordat je de rust van Collazzone weer opzoekt een muntje in de wereldberoemde Trevifontein op het Piazza di Trevi en doe een wens; wie weet komt hij op een dag uit.