Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Cuneo

Tijdens een vakantie Cuneo worden je smaakpapillen hard aan het werk gezet. De sfeervolle Italiaanse stad ligt middenin de Maritieme Alpen in het noorden van het land. Glooiende wijngaarden waar de Barolo wijn wordt gemaakt omringen Cuneo. En ook Castelmagno, bekend van de kaas, ligt nabij. Op een van de terrassen in Cuneo kun je van deze producten proeven. En dat heb je wel verdiend tijdens de fietsvakantie.

Vakantie Cuneo

Cultuur proeven in sfeervol Cuneo

In het noorden van Italië komen natuur en cultuur samen tijdens een vakantie Cuneo. De stad wordt namelijk omringd door glooiende wijngaarden en de hoge bergtoppen van de Maritieme Alpen. Terwijl in de stad zelf middeleeuwse kerken, kleurrijke huizen en schaduwrijke arcades het decor vormen. Onder de arcades in Cuneo staan allerlei terrassen die je inwendig ik doen verwennen. Proeven van de bekende Barolo wijn, Italiaanse pasta en een goede cappuccino doe je op de Via Roma. En die lekkernijen heb je ook wel verdiend. Je doet Cuneo namelijk aan tijdens een 8-daagse kampeer- en fietsvakantie in Piëmonte. Als je in Cuneo arriveert heb je er al een hele tocht op zitten.

Op ontdekking in de Maritieme Alpen

Fietsen door de natuur gaat tijdens een vakantie Cuneo wel lukken. Je bereikt de stad namelijk door dwars door Parco Naturale delle Alpi Marittime te rijden. Dit indrukwekkende berggebied dankt zijn gezicht aan de grillige bergtoppen, de steile paadjes en de vele rotsformaties. Besneeuwde gletsjers en de kronkelige rivier de Gesso maken het landschap compleet. Tijdens de fietsvakantie door Piëmonte is het uitzicht dan ook indrukwekkend. Zet zeker eens koers naar het gebied rondom Castelmagno om de gelijknamige kaas te proeven. Dat heb je wel verdiend na de actieve tocht.