Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Dormelletto

Vakantie Dormelletto

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Piemonte
  4. Dormelletto

Tijdens een vakantie Dormelletto ligt het schilderachtige Lago Maggiore aan je voeten. Dormelletto is een dorpje aan de zuidwestkant van dit donkerblauwe meer dat versierd wordt door kleurrijke paleizen, witte strandjes en groene bergen. Zonnen, zwemmen en kanoën doe je hier met een indrukwekkend uitzicht. Breng vanaf de camping van TUI ook eens een bezoek aan modehoofdstad Milaan dat op een uur rijden ligt van Dormelletto.

Vakantie Dormelletto

Kampeervakantie Lago Maggiore

Reis met eigen auto af naar het Italiaanse dorpje Dormelletto en geniet van een zonvakantie aan het Lago Maggiore. Dit donkerblauwe meer ligt in het noorden van Italië en wordt versierd door groene bergen, pastelkleurige paleizen en schaduwrijke oleanders. Om ook de witte strandjes niet te vergeten. Dormelleto ligt aan de zuidwestkant van het meer en is in de verte al te herkennen aan de romaanse Madonna del Rosario kerk. Tijdens een vakantie Dormelletto verblijf je op een camping aan Lago Maggiore. Vaar met een opblaasboot het meer op, geniet van de zon op het strand of bewonder 's avonds een van de vele vuurwerkshows die in de zomer het meer verlichten.

Een uitstapje in modestad Milaan

Wist je dat Dormelletto op maar een uurtje rijden van Milaan ligt? De modehoofdstad van Milaan is zeker een bezoek waard tijdens de vakantie Dormelletto. Niet alleen om te (window) shoppen bij de luxe merken aan de Galleria Vittorio Emanuele II, maar ook om de culturele bezienswaardigheden te bewonderen. Vooral de Dom van Milaan is een meesterwerk te noemen. De vele torens van deze kathedraal zijn tot in de kleinste details afgewerkt met gotische versieringen. En ook de binnenkant is dankzij de glas-in-lood ramen en schilderijen indrukwekkend. Zoek vervolgens een pizzeria op in de smalle straatjes rondom de dom om te smullen van een pizza quattro formaggi.