LAATSTE DAG: Blue Monday Deals t/m woensdag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Vakantie Entracque

Trek de wandelschoenen maar aan, want hier in West-Italië liggen tijdens een vakantie Entracque de Maritieme Alpen aan je voeten. Dit grootste natuurpark van Italië bestaat uit groene heuvels, imposante bergen en kletterende watervallen. Beklim de Cima dell’Argentera voor een onvergetelijk uitzicht of ga kanoën over de snelstromende rivieren. Bijkomen doe je op de camping van TUI of door de heetwaterbronnen van de Terme di Valdieri op te zoeken.

Vakantie Entracque

Op ontdekking in de Maritieme Alpen

Natuurliefhebbers opgelet. Tijdens een vakantie Entracque ligt een paradijselijk gebied van klaterende watervallen, grillige bergen en groene weiden aan je voeten. Entracque is een klein dorpje in het noorden van Italië dat aan de rand van het Nationale Park van de Maritieme Alpen ligt. In dit grootste park van Italië kun je naar hartenlust wandelen, mountainbiken en kanoën. De 3.297 meter hoge berg Cima dell’Argentera zorgt voor een indrukwekkend achtergronddecor. Onder leiding van een ervaren berggids kun je deze berg ook beklimmen en het gebied van boven bekijken. Zie hoe adelaars en buizerds door de lucht zweven en aanschouw de 13 andere ‘drieduizenders’.

Ontspannen in de Terme di Valdieri

Na een actieve dag kun je op de camping van TUI bijkomen bij de geheel ingerichte tent. Of neem een frisse duik in het zwembad dat uitzicht biedt op de bergtoppen en groene heuvels van de Maritieme Alpen. Tijdens de actieve vakantie in Entracque is ontspanning ook erg belangrijk. En waar kun je die nu beter vinden dan bij heetwaterbronnen? Vanuit de camping in Entracque is het zo’n 10 minuten rijden naar de Terme di Valdieri. Geniet hier van de warmwaterbaden, sauna’s en zwavelhoudende grotten. Of laat je in de watten leggen tijdens een massage of moddermasker. Uitgerust keer je weer terug naar de camping waar je een Italiaanse pizza kunt afhalen.