VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Eraclea Mare

Vakantie Eraclea Mare

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Veneto
  4. Eraclea Mare

Het Italiaanse Eraclea Mare staat vanwege de ligging in een schaduwrijk pijnbomenbos en aan de helderblauwe Adriatische Zee ook wel bekend als de 'groene parel aan de Adriatische Zee'. Deze parel is een echte toeristenplek met hotels en campings die zich onder het groene bladerdek bevinden. Maak tijdens een vakantie in Eraclea Mare een wandeling door het bos naar het uitgestrekte zandstrand en ga hier lekker zonnen.

Vakantie Eraclea Mare

'Groene parel van de Adriatische Zee'

Op zo'n 50 kilometer van de Italiaanse stad Venetië bevindt zich het dorpje Eraclea Mare. Vanwege een schaduwrijk pijnbomenbos en een uitgestrekt zandstrand kunt u in deze 'Groene parel aan de Adriatische Zee' lekker luieren. Als u bij TUI een vakantie Eraclea Mare boekt verblijft u op een 4 sterren camping middenin het bos zodat u genoeg schaduw hebt bij uw stacaravan. Maar u kunt ook het bos inlopen voor een heerlijke wandeling onder het groene bladerdek. Voor de camping ligt het uitgestrekte zandstrand van Eraclea Mare zodat u tijdens een autovakantie in Italie ook kunt genieten van de zon en de helderblauwe Adriatische Zee. Omdat het strand langzaam afloopt in de zee is een vakantie in Eraclea Mare de ideale plek voor een strandvakantie met kinderen.

Sjeesen van de hoogste waterglijbaan ter wereld

Waterliefhebbers zitten goed tijdens een vakantie in Eraclea Mare. Op een uurtje rijden van het dorp ligt Venetië dat wereldwijd beroemd staat vanwege de gondels die door de romantische kanaaltjes varen. Maar op zo'n kwartiertje rijden van de camping in Eraclea Mare ligt het waterpretpark Aqualandia in Jesolo. Waan u even in de Caribbean als u dit themapark binnenstapt en de vele zwembaden in plonst. Aqualandia heeft zelfs de hoogste waterglijbaan ter wereld; de 42 meter hoge 'Captain Spacemaker'. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor wat ontspanning en een piratenshow bekijken of dobberen in het 'Paradise Lagoon'.