Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Grottammare

Een luxe zonvakantie vier je in de Italiaanse badplaats Grottammare. Dankzij de sfeervolle terrasjes, de stenen paleizen en het witte strand staat Grottammare bekend als de 'parel van de Adriatische Zee'. Overdag kun je tijdens een vakantie Grottammare zonnen op goudgele zandstranden of loungen bij een beachclub. In de avonduren is het oude, schilderachtige centrum de plek waar je de middeleeuwen binnen wandelt.

Vakantie Grottammare

Zonvakantie in de 'parel van de Adriatische Zee'

Witte zandstranden, helderblauw zeewater en een promenade vol sfeervolle terrassen en palmbomen geven Grottammare zijn betoverende gezicht. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de geplaveide straten en stenen huizen met balkonnetjes. Het is niet voor niks dat deze Italiaanse stad ook wel de 'parel van de Adriatische Zee' wordt genoemd. Grottammare behoort tot de Palmenriviera en ligt aan de oostkust van Italië. Op de zandstranden is het goed toeven onder de zon. Maar tijdens een vakantie Grottammare kun je ook heerlijk loungen bij een beachclub met een goed glas wijn. Of ga een avond flaneren op de boulevard van de stad met zijn vele oleanders en pizzeria's. Vanuit je luxe appartement van TUI loop je namelijk zo de boulevard op.

Het romantische centrum van Grottammare

Cultuurliefhebbers kunnen niet om het oude, schilderachtige centrum van Grottammare heen. Stenen paleizen, romantische doorkijkjes en kronkelige straatjes brengen je terug naar de middeleeuwen. Neem op het Piazza Peretti een kijkje bij de barokke Chiesa di San Giovanni Battista. Of bewonder het beeld van Paus Sisto V bij het Teatro dell'Arancio. Tijdens een vakantie Grottammare kun je in het centrum van de stad ook een van de sfeervolle terrassen opzoeken met uitzicht op de het azuurblauwe water van de Adriatische Zee. Het romantische plaatje is helemaal compleet als de zon langzaam wegzakt en de ober een glas prosecco op tafel zet.