Lido Degli Estensi

Vakantie Lido Degli Estensi

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Adriatische Rivièra
  4. Emilia-Romagna
  5. Lido Degli Estensi

Doe als een echte Italiaan een boek een vakantie naar Lido Degli Estensi. Deze moderne badplaats ligt aan de Adriatische Kust in Noord-Italië. Hier ga je het liefst elke dag naar het brede zandstrand om te zonnebaden, zandkastelen te bouwen met de kinderen en de lekkerste 'gelato' te eten. Gelukkig kun je vlakbij overnachten: op slechts 5 minuten van het strand én het gezellige centrum aan de Carducci-boulevard.

Vakantie Lido Degli Estensi

Strandvakantie in Lido Degli Estensi

Kom op vakantie naar Lido Degli Estensi en beleef een strandvakantie in Italiaanse stijl. Dit is een moderne badplaats aan de Adriatische Kust in de regio Emilia-Romagna in Noord-Italië. De brede zandstranden, beach bars en het gezellige centrum maken Lido Degli Estensi tot een geliefde bestemming voor elke zonaanbidder. Met TUI verblijf je hier in een 4 sterren appartement aan de jachthaven. Gooi de handdoeken, emmertjes en schepjes maar alvast in de auto, want het strand ligt slechts 5 minuten rijden verderop.

De smaak van Lido Degli Estensi

Van al dat zonnen, zandkastelen bouwen en relaxen op het strand van Lido Degli Estensi heb je ongetwijfeld trek gekregen. Gelukkig slenter je vanaf het zand zó het centrum in. Hier vind je restaurants, bars en winkels in overvloed. Zoek op de menukaart naar pasta met zeevruchten, dé smaak van je vakantie in Lido Degli Estensi. Als toetje neem je natuurlijk een 'gelato' bij een van de ijssalons aan de Carducci-boulevard. Het Italiaanse ijs smaakt nergens zo goed als hier. En wie wil, kan zich daarna tot in de kleine uurtjes uitleven in de beroemde nachtclubs van Lido Degli Estensi.