Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Marina di Ravenna

Laat de strandvakantie in Italiaanse stijl beginnen en boek een vakantie naar Marina di Ravenna. Deze badplaats vind je in het noorden van Italië, in de regio Emilia-Romagna. Je komt er tot rust onder de pijnbomen, bij het zwembad en op het privéstrand. En natuurlijk kun je heerlijk flaneren langs de jachthaven Marinara. Wil je ook wat cultuur snuiven? Dan rijd je in een kwartier naar kunststad Ravenna met zijn Byzantijnse mozaïeken.

Vakantie Marina di Ravenna

Italiaanse siësta in Marina di Ravenna

Ervaar tijdens een vakantie in Marina di Ravenna het beste van de Adriatische Rivièra. Marina di Ravenna is een badplaats in het noorden van Italië, in de regio Emilia-Romagna. Het hotel waar je kunt verblijven met TUI vind je op 100 meter van het strand in een weelderige tuin. Het zwembad, de miniclub en het privéstrand zullen families zeker aanspreken. Met een paar passen sta je al op het brede zandstrand van Marina di Ravenna met zijn tientallen parasols en strandstoelen. Dit is echt dé plek voor een siësta in de zon met het hele gezin.

Flaneren door Marina di Ravenna

Een strandvakantie in Italië is niet compleet zonder flaneren. Gelukkig kan dat in Marina di Ravenna uitstekend. Je wandelt onder pijnbomen, langs restaurants, cafés en ijssalons, maar ook langs de jachthaven Marinara. Sluit deze dag aan zee af met een portie gegrilde sardientjes zoals je die alleen in Marina di Ravenna proeft. Wil je daarna nog de hort op? De nachtclubs zijn hier allemaal even trendy en geknipt voor een paar uur dansen.

Naar UNESCO-stad Ravenna

Nu je op vakantie bent in Marina di Ravenna, is een dag cultuur snuiven in de stad Ravenna een must. Je bereikt deze UNESCO- kunststad in een kwartier met de auto. Ontdek kronkelende straten en levendige pleinen zoals Piazza del Popolo. Bezoek zeker de achthoekige San Vitale-kerk. Je kijkt er je ogen uit bij de mozaïekpracht op de plafonds, muren en vloeren. En het naastgelegen Mausoleo di Galla Placidia is al net zo prachtig.