Profiteer nu nog van niet aanbetalen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Massa Marittima

Vakantie Massa Marittima

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Toscane
  4. Massa Marittima

Tijdens een vakantie Massa Marittima draait het allemaal om schilderachtige landschappen en romantische decors. Dit middeleeuwse dorpje wordt omringd door de glooiende heuvels en wijngaarden die de Italiaanse regio Toscane zo typeren. Maar ook het centrum van Massa Marittima is het ontdekken waard. Stenen huizen met rode daken, sfeervolle terrasjes en de gotische Duomo passeren de revue tijdens het flaneren.

Vakantie Massa Marittima

Het romantische decor van Massa Marittima

Terwijl je door de schilderachtige landschappen van Toscane rijdt komt er opeens een middeleeuws dorpje in zicht. Typisch Toscaanse huizen met rode daken en een vierkante toren vormen de skyline van Massa Marittima. Dit Italiaanse dorpje staat bekend om de gotische bezienswaardigheden uit de middeleeuwen. Vooral de Duomo is dankzij de pilaren aan de voorgevel indrukwekkend. Maar tijdens een vakantie Massa Marittima kun je ook heerlijk flaneren door de romantische straatjes vol bogen, trappen en overhangende planten. Bijkomen doe je op een sfeervol terrasje met een glas ‘vino’. Of bij het zwembad op het vier sterren vakantiepark van TUI in Massa Marittima.

Toeren door schilderachtig Toscane

Tijdens een vakantie Massa Marittima kun je niet om het fotogenieke decor van Toscane heen. De romantische landschappen liggen aan je voeten tijdens een verblijf op het imposante vakantiepark. Stap je eigen auto in voor een ontdekkingstocht langs de glooiende heuvels vol wijngaarden en kronkelige wegen met cipressen. Onderweg passeer je vele wijnboerderijen waarbij je kennis maakt met de heerlijke wijnen van Toscane. Rijd je helemaal door tot in Follonica? Dan kun je in deze badplaats luieren onder de zon op het Lido di Follonica aan de Tyrreense zee. Follonica ligt op een half uur rijden van Massa Marittima.