NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Monsummano Terme

Na een fietstocht langs de glooiende heuvels en de wijngaarden van Toscane lekker ontspannen in thermale baden? Dan kun je bij TUI een vakantie in Monsummano Terme boeken en de hele dag badderen in warmwaterbaden. Een aantal van die baden liggen in de Grotta Giusti wat een mysterieuze sfeer oplevert. Vanuit het luxe 4 sterren hotel van TUI loop je zo naar de thermen, dus neem de slippers maar mee.

Vakantie Monsummano Terme
Bekijk alle vakanties Monsummano Terme (1)

Kuren tussen de Toscaanse heuvels

Het heuvellandschap van Toscane bewonderen al badderend vanuit thermale baden? Een vakantie in Monsummano Terme is het antwoord. Dit Italiaanse kuurdorp in de provincie Pistoia staat bekend om de warmwaterbronnen die in een grot zijn gelegen. De warme dampen en de sfeerverlichting in de Grotta Giusti zorgen voor een mysterieuze en romantische sfeer. Ook boven de grond liggen verschillende baden die ideaal zijn voor een rustgevende vakantie. Wie bij TUI een vakantie in Monsummano Terme boekt kan de hele dag de badjas en slippers aanhouden aangezien je vanuit het 4 sterren hotel zo naar de warmwaterbaden loopt.

Een actieve dag in Monsummano Terme

Ruil de badkleding tijdens een vakantie in Monsummano Terme ook eens in voor een sportieve outfit. Het dorp wordt omgeven door glooiende heuvels, groene cipressen en kronkelende wegen die Toscane zijn gezicht geven. Ook de vele wijngaarden ontbreken niet. Maak eens een wandeling of fietstocht naar buurdorp Montecatini waar je bij de wijnmakerij 'Sanesi Stefano' van Italiaanse wijnen kunt proeven. Liefhebbers van de golfsport kunnen er voor kiezen om een balletje te slaan op de 'Montecatini Terme' golfbaan. Bij terugkomst in het luxe hotel van TUI trek je gewoon de badjas weer aan en kan het ontspannen beginnen.

Bekijk alle vakanties Monsummano Terme (1)