COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Monte Bondone

Vakantie Monte Bondone

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Dolomieten
  4. Trentino
  5. Monte Bondone

Prachtige natuur, heerlijke temperaturen en een indrukwekkend uitzicht vind je tijdens je vakantie in Monte Bondone. Bewonder de botanische tuin en breng eens een bezoek aan de stad Trento. Schiet hier mooie kiekjes van het Castello del Buonconsiglio, de neptunesfontein en de stadskathedraal op het Piazza Duomo. Wanneer je Monte Bondone in de winter bezoekt kun je hier op de latten 20 pistekilometers verkennen. Kom na een intensieve dag tot rust in de spa in het hotel van TUI.

Vakantie Monte Bondone

Zonovergoten Monte Bondone

Het hotel van TUI in Monte Bondone ligt op een berg tussen de dorpjes Norge en Vason in Noord-Italië. Deze locatie biedt de mogelijkheid voor een actieve maar ook een zonnige vakantie. Trek je wandelschoenen aan, stap de voordeur van het hotel uit en sta direct op 1650 meter hoogte tussen vier bergtoppen. Geniet tijdens een wandeling door de bergen van de betoverende natuur, het heerlijke weer en het prachtige uitzicht. Trek er eens opuit naar de Botanische tuin van Viote. In deze bekende botanisch tuin kun je allerlei prachtige hooggebergte flora’s bewonderen en hier meer over leren door te voelen, ruiken en kijken naar de planten. Vergeet tijdens je vakantie in Monte Bondone niet om een bezoek te brengen aan de stad Trento. Rijd slechts 25 minuten met de auto en je begeeft je in een dorp gekenmerkt door beschilderde huizen en smalle straatjes. In het hart van de stad vind je het grootste complex van Trento, het Castello del Buonconsiglio. In dit gigantische gebouw, welke tegenwoordig een museum is, woonden vroeger de bisschoppen van Trento. Wandel nog even door naar het Piazza Duomo waar je mooie kiekjes kunt schieten van de neptunesfontein en de stadskathedraal. Smul na een intensieve dag van een heerlijke pasta in een van de gezellige restaurantjes aan het plein.

Sjezen over de 'berg van Trento’

De berg Monte Bondone, welke ook bekend staat als de 'berg van Trento’, leent zich in de winter perfect voor je ideale wintersportvakantie. Sjees hier over 20 kilometer aan blauwe, rode en zwarte pistes op een hoogte van 1184 tot 2090 meter. Tijdens je vakantie in Monte Bondone kan zowel een beginnende skiër als een gevorderde skiër hier perfect uit de voeten. Naast mogelijkheden tot skiën biedt het gebied ook de kans om te langlaufen, wandelen of te skitouren. Kom na een dag op de latten helemaal tot rust in de 400 vierkante meter grote spa van het hotel van TUI. Neem een duik in het binnenzwembad, ontspan in de sauna, het Turkse stoombad of de zout grot. Genieten!