Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Policoro

Een rustig, Italiaanse dorpje dat vrij is van massatoerisme. Dát is waar je verblijft tijdens een vakantie Policoro. Het dorp wordt omringd door valleien vol aardbeien en ook de azuurblauwe Ionische Zee ligt nabij. Hier is het op het goudkleurige zandstrand goed toeven onder de zon. Al kun je ook in het luxe 5 sterrenhotel van TUI blijven en ontspannen bij het zwembad met een heerlijke pizzapunt. Zo moet vakantie zijn.

Vakantie Policoro

Genieten van de rust in Policoro

Zo’n beetje in de hak van Italië is Policoro een ideale bestemming voor een rustige, maar luxe zonvakantie. De stad wordt omringd door vruchtbare valleien waar aardbeien worden gekweekt. Maar ook de azuurblauwe Ionische Zee ligt nabij. Helemaal als je tijdens de vakantie Policoro verblijft in het luxe 5 sterrenhotel van TUI. Dan loop je namelijk zo naar het goudkleurige zandstrand. Ideaal voor wie de dag wil doorbrengen onder de zon. Al kan dat natuurlijk ook in het luxe hotel waar je aan de rand van het zwembad kunt smullen van heerlijke pizzapunten. Dat wordt genieten!

Historisch Heraclea en pittoresk Alberobello

Cultuurliefhebbers opgelet! Tijdens een vakantie Policoro kun je niet om de archeologische kant van Heraclea heen. Door de jaren heen is deze antieke, Griekse stad blootgelegd en het Museo Nazionale della Sirtide bijgebouwd. In het museum kun je de historische voorwerpen bekijken die opgegraven zijn, zoals mozaïeken en vazen. Overigens is een uitstapje naar Alberobello ook zo gemaakt met de huurauto. De stad van de trulli-huisjes is erg toeristisch en een stukje rijden (een dik uur), maar zodra je de huisjes met de puntige, grijze daken ziet ben je dat allemaal snel vergeten. Alberobello is dan ook enorm fotogeniek en een must-visit in de regio Puglia.