Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie San Casciano Val di Pesa

Wakker worden in een prentenboek gebeurt tijdens een vakantie San Casciano Val di Pesa. Dat komt omdat dit middeleeuwse dorpje in het schilderachtige Toscane ligt. Vanuit de luxe herenboerderij van TUI is het uitzicht op de glooiende heuvels vol wijngaarden en de cipressen langs de kronkelige wegen adembenemend. Helemaal als je een glas Chianti-wijn, afkomstig uit de eigen wijngaard, in je hand hebt. Santé!

Vakantie San Casciano Val di Pesa

Uitkijken over fotogeniek Toscane

Wakker worden met uitzicht op glooiende heuvels vol wijngaarden, stenen boerderijen en kronkelige wegen waarlangs cipressen fier overeind staan; het is alsof een prentenboek zich voor je ogen ontvouwt. En tijdens een vakantie San Casciano Val di Pesa is dit precies het droomuitzicht na het wakker worden. San Casciano Val di Pesa is een middeleeuws dorpje in de Italiaanse regio Toscane. Je verblijft er met TUI in een luxe herenboerderij op een heuveltop. En mét eigen wijngaarden. Aan de rand van het zwembad is het overdag dan ook goed toeven met een fruitige glas Chianti-wijn.

Cultuur proeven in middeleeuws San Casciano

Begint de wijn een beetje naar je hoofd te stijgen? Dan kun je tijdens de vakantie San Casciano Val di Pesa afkoelen door het zwembad in te plonsen. Maar ook een wandeling door het historische centrum is aan te raden. Vooral het Museo de San Casciano is dankzij de grote collectie beeldhouwwerken en religieuze kunstvoorwerpen een bezoek waard. Loop vervolgens door naar het Piazza del Mercato om de restanten van de oude stadsmuren te bewonderen. Of zoek hier een terrasje op en smul van een verse spaghetti bolognese. Met een glas wijn natuurlijk. Santé!