COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
San Vito Lo Capo

Vakantie San Vito Lo Capo

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Sicilië
  4. San Vito Lo Capo

Op het Italiaanse eiland Sicilië kom je ogen tekort tijdens een vakantie San Vito Lo Capo. Deze idyllische badplaats dankt zijn gezicht aan de rotsachtige strandjes en het blauwe water van de Middellandse Zee. Verlaten baaien en grillige kliffen van het Zingaro Nature Reserve maken het decor compleet. De camping van TUI is gebouwd aan zee en dus de ideale plek om met een glas wijn de zonsondergang te bekijken.

Vakantie San Vito Lo Capo
Bekijk alle vakanties San Vito Lo Capo (1)

Zonnen in romantisch San Vito Lo Capo

Het zou zomaar de naam kunnen zijn van een nieuwe maffiafilm, maar San Vito Lo Capo is toch echt een idyllische badplaats op het Italiaanse eiland Sicilië. En om in bewoording van de maffia te blijven: het is hier misdadig mooi. Dat komt omdat de luxe camping van TUI aan een rotsstrand ligt en je vanuit het zwembad uitkijkt op de Middellandse Zee. In de verte zie je de grillige bergen van Sicilië pronken. Zie je jezelf al zitten terwijl de zon langzaam het zeewater inzakt? Een vakantiedag in San Vito Lo Capo sluit je gepast af met een echte Italiaanse pizza en een goed glas wijn op het terras van de stacaravan.

Duik in het Zingaro Nature Reserve

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een vakantie San Vito Lo Capo. Dat komt omdat het Zingaro Nature Reserve op een paar minuten lopen van de camping van TUI ligt. Verborgen baaitjes met witte kiezelstranden, grillige kliffen die bedekt zijn met cactussen en kraakhelder water van de Middellandse Zee vormen het decor. Je kunt het natuurgebied bewonderen door een van de uitgezette wandelroutes te volgen. Al kun je hier ook diepzeeduiken. Onder leiding van een gids duik je de rotsachtige onderwaterwereld tegemoet en kun je zomaar zeesterren en murenen spotten. Opdrogen kan bij een van de schilderachtige en verlaten stranden.

Bekijk alle vakanties San Vito Lo Capo (1)