Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Sant Agnello di Sorrento

Vakantie Sant Agnello di Sorrento

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Campanië
  4. Sorrento en Amalfikust
  5. Sant Agnello di Sorrento

Op het schilderachtige schiereiland Sorrento, met zijn imposante kliffen, ligt een typisch Italiaans dorpje: Sant Agnello di Sorrento. U kunt hier bijkleuren aan de Golf van Napels op La Marinella strand. Of struin door de Corso Italia waar u bijzondere markttaferelen zult zien. Maar het pronkstuk tijdens uw vakantie in Sant Agnello di Sorrento is misschien toch wel de kathedraal van Sant Agnello. 

Vakantie Sant Agnello di Sorrento

Het pronkstuk van Sant Agnello di Sorrento

Aan de kleurrijke Amalfi kust, op het Italiaanse schiereiland Sorrento met zijn imposante kliffen, ligt Sant Agnello di Sorrento. In dit rustige plaatsje kunt u ontspannen op het brede La Marinella strand aan de Golf van Napels. Cultuurliefhebbers kunnen ook eerst de schilderachtige omgeving verkennen. Vanaf uw hotel van TUI loopt u zo naar het knusse centrum waar de kathedraal van Sant Agnello staat te pronken. Deze prachtige bezienswaardigheid van de stad is gewijd aan de heiligen Prisco and Agnello en gebouwd in barok stijl. Daarnaast zult u in de kathedraal schilderijen vinden van de Italiaanse schilders Gustavo en Giuseppe Mancinelli.

Markttaferelen in Sant Agnello di Sorrento

Tevens is het centrum van Sant Agnello di Sorrento de ideale plek om te winkelen. Vanaf de kust leiden de smalle straatjes naar de hoofdstraat Corso Italia waar talloze winkeltjes en boetieks te vinden zijn. Of u nu gaat voor lokale delicatessen, antiek of een mooie souvenir, het is leuk struinen langs de kraampjes en de markttaferelen met uw camera vast te leggen.

In een van de vele restaurants, waaronder ‘La Marinella’, kunt u aanschuiven voor een Italiaanse pizza en ondertussen genieten van het uitzicht op de helderblauwe Tyrreense Zee. En ’s avonds nog een Italiaans wijntje op het balkon van het hotel van TUI terwijl u uitkijkt over de Golf van Napels.