Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Sarteano

In het Italiaanse Sarteano komt een schilderij tot leven. Dit middeleeuwse stadje ligt in de regio Toscane en wordt omringd door kronkelige wegen met geurige cipressen en uitgestrekte wijngaarden. Tijdens een vakantie Sarteano kun je het landschap bewonderen vanuit je eigen auto. Of bewonder de stad zelf tijdens het flaneren door de geplaveide straatjes. Vooral het stenen kasteel is het bezoeken waard.

Vakantie Sarteano

De culturele hoogtepunten van Sarteano

In Sarteano ontdek je het beste van wat de Italiaanse regio Toscane te bieden heeft. Dit middeleeuwse stadje is gebouwd op een heuvel en dankt zijn gezicht aan de stenen huizen, geplaveide straatjes en sfeervolle pleintjes. Terwijl je door de smalle straatjes struint is het alsof je terug keert in de tijd. Het absolute hoogtepunt dat je tijdens een vakantie Sarteano kunt bezoeken is het middeleeuwse kasteel. Niet alleen omdat dit stenen bouwwerk boven de stad uittorent, maar ook omdat je vanaf de torens een onvergetelijk uitzicht hebt op het glooiende landschap van Toscane. De dag sluit je af op de luxe camping van TUI waar je Italiaanse pizza’s kunt afhalen.

Touren door schilderachtig Toscane

Toscane dankt zijn schilderachtige gezicht niet alleen aan de middeleeuwse stadjes, want ook het landschap is adembenemend. De kronkelige wegen brengen je langs uitgestrekte wijngaarden en geurige cipressen. En dat is rondom Sarteano niet anders. Trek er op uit met een vespa of stap je eigen auto in voor een onvergetelijke rondrit door Toscane. Een schilderij komt tot leven. Onderweg kun je altijd stoppen bij een pittoresk wijnboerderijtje en proeven van de goede Italiaanse wijnen. Aan het eind van de dag kun je tijdens de vakantie Sarteano afkoelen in het zwembad op de camping.