Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Serrungarina

Voor een actieve vakantie in een idyllische omgeving is het Italiaanse Serrungarina een ideale plek. Het schilderachtige dorpje is gebouwd op een heuvel in de regio Marche. Bewonder de middeleeuwse kerk en de pastelkleurige huizen of ga op ontdekking in de dichte bossen. Tijdens een vakantie Serrungarina kun je ook gaan kajakken op de Metauro rivier en vervolgens luieren op de stranden aan de Adriatische Zee.

Vakantie Serrungarina

Waterpret in de Italiaanse regio Marche

Het romantische dorpje Serrungarina is een ideale uitvalbasis voor een rustige zonvakantie in Italië. Het dorp ligt in de regio Marche en wordt omringd door glooiende heuvels, groene vlaktes en dichtbegroeide bossen. De kust ligt op een half uurtje rijden van het hotel van TUI. Zet bijvoorbeeld koers naar de badplaats Fano en ontspan hier op de gouden stranden. Het azuurblauwe water van de Adriatische Zee nodigt uit voor een frisse duik. Over water gesproken: tijdens de vakantie Serrungarina kun je er ook voor kiezen om te gaan kajakken over de Metauro rivier. Grillige kliffen, watervalletjes en onontdekte bossen passeren de revue. Een unieke tocht staat je te wachten.

Flaneren door schilderachtig Serrungarina

In de namiddag en avond kun je niet om Serrungarina zelf heen. Het dorp is gebouwd op een heuvel waarbij de pastelkleurige huizen trapsgewijs rond de middeleeuwse kerk staan. Vooral tijdens zonsondergang schiet je tijdens een vakantie Serrungarina jaloersmakende vakantiekiekjes van de stad. Dat doe je het best bij het hotel van TUI dat uitkijkt op Serrungarina. Slenter vervolgens door de smalle straatjes en bewonder de rustieke gebouwen. Aan de voet van de stad staat een Italiaans restaurant waar ze pasta’s en pizza’s serveren. Hier kun je de dag afsluiten met een goed glas wijn en heerlijk eten.