VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Terug
Kust

Vakantie Kust

  1. Vakantie
  2. Kenia
  3. Kust

Gooi uw zonvakantie dit jaar eens over een andere boeg tijdens een ontspannen strandvakantie aan de Kust van Kenia. Deze tropische regio in het zuidoosten van Kenia staat bekend om de witte zandstranden met wuivende palmbomen. Vanuit het luxe hotel van TUI duik je zo de kleurrijke onderwaterwereld van de Indische Oceaan binnen. Ga ook eens op safari in Tsavo National Park en spot leeuwen, krokodillen en giraffen.

Vakantie Kust
  • Met extra hoge kinderkorting
Bekijk alle vakanties Kust (14)

Populaire bestemmingen

Galu Beach(1) Galu Beach

Last minute Kust

Een Last Minute aan de Kust van Kenia is geknipt voor zonaanbidders. In de kustregio van het Afrikaanse land schijnt de zon ruim 3.000 uur per jaar. Met TUI reis je voor deze Last Minute naar badplaatsen als Bamburi Beach, Galu Beach en Diani Beach. Hier staan de 4 sterren hotels direct aan de Indische Oceaan en schitteren de zandstranden voor de deur. Je hoeft er niets anders dan te ontspannen op een ligbed en te genieten van de zon. Neem in het hotel een koele duik in het zwembad en nip bij de bar van een tropische cocktail. Eropuit? Tips voor een excursie aan de Kust van Kenia: ga op safari in Tsavo West National Park of plan een duiktrip in het beschermde natuurgebied van Mombasa Marine Park.

Een tropische strandvakantie in Kust

Ontspannen in een tropische setting van parelwitte stranden en wuivende palmbomen doe je in Kust. We hebben het hier niet over de Nederlandse Noordzeekust, maar over een paradijselijke regio in het zuidoosten van Kenia. Kust ligt bij de bruisende stad Mombassa aan het azuurblauwe water van de Indische Oceaan. Op een van de parelwitte stranden is het goed toeven onder de zon met een kokosnoot in je hand. Afkoelen doe je door een duik te nemen in de zee. Bewonder de kleurrijke koraalriffen met een snorkel en zie papegaaivissen voorbij zwemmen. Tijdens een vakantie Kust kun je bij TUI verblijven in een luxe hotel bij Bamburi Beach of Diani Beach.

Op safari in Kenia

Kenia en safariparken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens een vakantie Kust kun je Tsavo National Park bezoeken en de Big 5 spotten tijdens een safari. Het is wel een eind rijden (zo'n 3 uur), maar het is de lange rit meer dan waard. Tsavo National Park is niet alleen erg bergachtig en groen, ook de uitgestrekte savannes en roodkleurige zandwegen ontbreken niet. Met een beetje geluk zie je olifanten, giraffen of leeuwen de weg oversteken. Maak ook eens een boottocht over Lake Jipe en bekijk de vele nijlpaarden en krokodillen die er zwemmen. Bijkomen doe je bij terugkomst in de luxe villa met zwembad of in je eigen Afrikaanse rondavel in Kust.

Bekijk alle vakanties Kust (14)