Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Kanfanar

Ervaar tijdens een vakantie Kanfanar hoe mooi het bergachtige binnenland van het Kroatische Istrië is. Fiets door de bossen of loop tussen eeuwenoude ruïnes. Neem daarna even een adembenemend uitzicht aan de kust mee. Daarnaast komt dat zwembad bij het appartement van TUI goed uit, want in de zomer heb je zonuren genoeg tijdens een vakantie Kanfanar.

Vakantie Kanfanar

De bergachtige omgeving van Kanfanar

Tijdens een vakantie Kanfanar staan natuur en historie centraal. Niet alleen is het dorp omgeven door middeleeuwse overblijfselen. Ervaar vanuit Kanfanar, met meer dan genoeg wandel- en fietspaden, ook hoe mooi Istrië is. Na een dag wandelen langs Romeinse Limes neem je bij terugkomst een verfrissende duik in het zwembad van het rustig gelegen appartement van TUI. Naar Dvigrad ga je lopend. Binnen vijf minuutjes sta je in een monument uit de hoogste categorie. Loop binnen de muren van deze middeleeuwse stad, verlaten in de 17e eeuw, tussen de vele overblijfselen van kerken en gebouwen door. Verwondering al om. Toch nog energie? Rijd een half uurtje verder naar de kustlijn bij Lim Fjord. Bereid je voor op een adembenemend uitzicht over azuurblauw water en groene bergen.

Een netwerk van steegjes in Rovinj

Over uitstapjes gesproken: met een afstand van maar 20 minuten rijden vanaf het appartement van TUI is Rovinj met recht een must-see tijdens een vakantie Kanfanar. Raak in het autovrije centrum verzeild in een netwerk van oude steegjes en straatjes. Loop in de namiddag bergopwaarts en pak een prachtige zonsondergang mee vanuit de 60m hoge kloktoren van de St. Eufemija kerk. Ben je daarna toe aan een hapje eten? Een stukje verder de boulevard op geniet je van traditionele proscutto of versie vis.