COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Mali Losinj

Vakantie Mali Losinj

  1. Vakantie
  2. Kroatië
  3. Kvarner Baai
  4. Mali Losinj

Het Kroatische eiland Losinj is een paradijs voor natuurliefhebbers. De prachtige natuur, heerlijk geurende pijnbomen en diepblauwe baaien, echt alles is hier mooi! Tel daar het aangename klimaat en de eindeloze zandstranden bij op en je hebt een ware droomvakantie. Neem tijdens je vakantie Mali Losinj ook zeker je duikbril mee: het eiland Losinj staat bekend om de dolfijnen die graag voor de kust rondzwemmen.

Vakantie Mali Losinj

Strandvakantie vol natuur in Mali Losinj

Mali Losinj, de grootste plaats op het Kroatische eiland Losinj, is werkelijk een plaatje. De groene heuvels, eindeloze stranden, diepblauwe baaien en rijke flora en fauna maken dit plaatsje een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Op de prachtig gelegen 4 sterren camping van TUI is het goed toeven tijdens je vakantie Mali Losinj: omgeven door heerlijk geurende pijn- en citrusbomen en direct aan het strand, heerlijk toch? Voor een leuke activiteit tijdens je strandvakantie op Losinj moet je trouwens bij de Cikat baai zijn, een van de bekendste stranden van het eiland. Het kristalheldere water maakt dat je hier uitstekend kunt duiken. Nog nooit gedoken? Geen probleem, er zijn duikscholen waar je les kunt krijgen zodat ook beginners de prachtige onderwaterwereld kunnen ontdekken. Wist je trouwens dat Losinj bekend staat om de dolfijnen die graag voor de kust rondzwemmen? Misschien spot je er wel eentje tijdens je vakantie Mali Losinj!

Uitwaaien op het Veli Zal kiezelstrand

Een strandwandeling mag eigenlijk niet ontbreken tijdens je vakantie Mali Losinj. Tegen het eind van de 19e eeuw kwam de rijke elite uit grote steden als Boedapest al naar het eiland om de gezonde zeelucht in te ademen, en nog altijd is een wandeling over het Veli Žal kiezelstrand een heerlijke manier om even tot rust te komen en te genieten van het uitzicht over de Adriatische kust. Loop nog even door naar de kade van Mali Losinj en geniet van het uitzicht op de vrolijk dobberende bootjes en de kleurrijke gevels van de huizen langs het water. Nog meer moois om te bewonderen vind je in het Losinjski Muzej, een museum in het centrum van de stad met een uitgebreide collectie oude meesters en archeologische voorwerpen.