Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Herceg Novi

Vakantie Herceg Novi

  1. Vakantie
  2. Montenegro
  3. Herceg Novi

Het verrassende Montenegro is je bestemming wanneer je een vakantie naar Herceg Novi boekt. Deze oude badplaats ligt aan de oevers van het Meer van Kotor. Het uitzicht op het spiegelgladde water met de omringende bergen is vanuit elke hoek sprookjesachtig. Wandel in Herceg Novi zeker door de kronkelstraatjes naar het Trg Herceg Stjepana-plein voor een ijsje, huur een kajak en maak eens een boottocht naar het Luštica-schiereiland.

Populaire bestemmingen

Igalo(3) Igalo

Historisch Herceg Novi 

Een vakantie in Herceg Novi breng je door aan de oevers van het Meer van Kotor in Montenegro. Het is een oude badplaats die tegen de groene heuvels is aangebouwd. Vooral de heilzame modder van Igalo, het buurdorp, maakt Herceg Novi tot een favoriete vakantiebestemming. Beperk je echter niet tot de wellness. Het oude stadshart is namelijk een genot om doorheen te slenteren. Vanaf het hotel van TUI wandel je de kronkelende, steile straatjes in, die je via het Zeefort langs tal van cafés en ijssalons leiden. Even uitrusten? Op het centrale Trg Herceg Stjepana-plein vind je volop fijne terrassen.

Varen over het Meer van Kotor

De blikvanger van Herceg Novi is het Meer van Kotor. Het azuurblauwe water weerspiegelt de ruige bergen rondom en leent zich perfect voor een excursie tijdens je vakantie in Herceg Novi. Huur bijvoorbeeld een kajak in de haven. Je peddelt dan onder andere langs het pittoreske vissersdorp Rose, aan de overkant van het water. Overigens kun je ook prima boottochten maken op het meer. Het Luštica-schiereiland is een van de populairste bestemmingen. Je bezoekt de Blue Cave en het piepkleine eiland Mamula met zijn fort. En wil je nog meer zien van Montenegro? Overweeg dan een 8-daagse individuele rondreis langs de culturele schoonheid van Zuidoost-Europa.

Bekijk alle vakanties Herceg Novi (9)