Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Petrovac

Tijdens een vakantie in Petrovac wandel je vanuit een luxe hotel zo naar het Petrovačka Plaža. Voor een duik in de Adriatische Zee. Of een wandeling over strand en de lange boulevard, met uitzicht op de eilandjes voor de kust en de Venetiaanse burcht aan zee. Maar je kunt Montenegro ook verder verkennen en een dagtrip naar Budva maken. Waar de middeleeuwse stadskern vol historische bezienswaardigheden zit.

Vakantie Petrovac
  • Vliegen met TUI fly

Strandvakantie in Petrovac

De kleine kustplaats Petrovac, in het westen van Balkanland Montenegro, is niet voor niets populair bij toeristen. Tijdens een vakantie in Petrovac wandel je vanuit een luxe hotel van TUI namelijk zo het Petrovačka Plaža op. Voor een duik in de helderblauwe Adriatische Zee. En neem ook je camera maar mee, om het panoramische uitzicht op het water, de eilandjes voor de kust en de Venetiaanse burcht aan zee vast te leggen. Om ook de betoverende zonsondergangen niet te vergeten, terwijl je tijdens een vakantie in Montenegro flaneert over de lange boulevard.

Dagtrip naar middeleeuws Budva

Wil je tijdens een vakantie in Petrovac de omgeving wat verder verkennen? Volg dan de kustweg naar de mondaine kustplaats Budva, met de historische autovrije stadskern Stari Grad. Nog altijd omringd door de goed bewaard gebleven middeleeuwse stadsmuur. Waar je te voet in alle rust de vele bezienswaardigheden kunt bewonderen. De 7e eeuwse Sint Ivan-kerk bijvoorbeeld, met fresco's en standbeelden. En de kerk van de kerk van de Heilige Drie-eenheid, met goudgekleurde mozaïeken en opvallend kleurrijke fresco's en plafondschilderingen.