Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Rafailovici

Vakantie Rafailovici

  1. Vakantie
  2. Montenegro
  3. Budva
  4. Rafailovici

Omdat het westen van Montenegro aan de sprankelende Adriatische Zee ligt én wel 226 zondagen per jaar kent is het de ideale plek voor een strandvakantie. Tijdens een vakantie in Rafailovici verbijft u in een charmant vissersstadje op loopafstand van de historische stad Budva. Ga lekker zonnen op het Becici strand en zie de vissersboten binnenkomen varen of keer terug naar de middeleeuwen als u de ommuurde stad Budva bezoekt.

Vakantie Rafailovici

Het vissershart van Rafailovici

In tegenstelling tot buurland Kroatië is Montenegro nog niet ontdekt door het massatoerisme. Maar met langgerekte zandstranden aan de sprankelende Adriatische Zee en gemiddeld 226 zonnedagen per jaar is een vakantie in Montenegro zeer geschikt voor een strandvakantie. Bij TUI kun je tijdens een vakantie in Rafailovici kiezen voor een hotel direct aan het lange Becici strand. Omdat deze stad een echt vissershart heeft, kun je tijdens het zonnen de vissersboten de haven binnen zien varen. 

Terug in de tijd in Budva

Tijdens een vakantie in Rafailovici kun je via een 'kustpad' aan de Adriatische Zee al wandelend naar de historische stad Budva lopen. De oorsprong van deze stad ligt op een schiereiland en herbergt een van de oudste nederzettingen van de Adriatische Kust. Wanneer je het ommuurde stadscentrum betreedt via een van de twee toegangspoorten zet je letterlijk een stapje terug in de tijd, naar de middeleeuwen. Eenmaal door de smalle straatjes struinend wachten stenen huizen met rode daken en de witgekleurde Saint Ivan kerk. Maar ook de roze gestreepte Holy Trinity Church is een van de bekendste bezienswaardigheden van de stad. Vooral de fresco's in dit pittoreske kerkje zijn erg mooi.