Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie 't Loo-Oldebroek

Liefhebbers van rust en natuur kunnen hun hart ophalen tijdens een vakantie in 't Loo-Oldebroek. Vanuit het 4 sterren bungalowpark voor de hele familie midden in de Veluwse bossen kun je alle kanten op: ga zwemmen in het zwembad of ga bij mooi weer zonnen op een van de strandjes bij de zwemvijver. Ook een dagtrip naar Zwolle of Elburg is vanuit hier zo gemaakt.

Vakantie 't Loo-Oldebroek

Overnachten in de Veluwse bossen

Ervaar de rust en de ruimte van de Veluwse bossen tijdens een vakantie in 't Loo-Oldebroek. Het in Gelderland gelegen dorpje 't Loo behoort tot de gemeente Oldebroek waar je tijdens een vakantie in eigen land de frisse lucht bijna kunt proeven. Wie bij TUI een vakantie 't Loo-Oldebroek boekt verblijft op een 4 sterren bungalowpark aan een zwemvijver staan. Met mooi weer kun je op de aangelegde stranden heerlijk zonnebaden of het water verkennen vanaf een waterfiets. In de zomermaanden kun je ook een bezoek brengen aan De Fantasietuin Oldebroek. Deze tropische tuin kent vele orchideeën, waterpartijen en grotten die je in een ver vakantieland doen wanen.

Struinen door middeleeuws Elburg

Met steden als Zwolle en Elburg op korte afstand van het vakantiepark van TUI kun je een vakantie in 't Loo-Oldebroek ook vullen met een stedentrip in eigen land. Zo sta je in slechts een kwartiertje rijden in Elburg, een oude vestingstad met tal van bezienswaardigheden. Zodra je onder de Vischpoort door loopt kun je een kijkje nemen bij de molen De Tijd, die met riet bedekt is of in het Muurhuisje de geschiedenis van de stad induiken.