Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Formerum

Op de luxe 5 sterren camping in het historische dorpje Formerum kun je Terschelling ontdekken. Formerum ligt in het midden van dit waddeneiland en staat bekend om de boerderijen uit de middeleeuwen. Maar ook om de enige molen die op Terschelling te vinden is. Hier proef je van vers gezette koffie en de lokale lekkernij Pondkoek. Ontspannen doe je tijdens een vakantie Formerum op het Noordzeestrand. Je loopt er zo naar toe.

Vakantie Formerum

Kamperen in het historische dorpje Formerum

Op het gezellige waddeneiland Terschelling vier je in Formerum een zonvakantie in een historische setting. Formerum is een dorp in het midden van het eiland dat versierd wordt door authentieke boerderijen uit de middeleeuwen. In een van de boerderijen is het Wrakkenmuseum gevestigd waar heuse scheepskanonnen en flessenpost te bewonderen zijn. Wist je trouwens dat de enige molen van Terschelling in Formerum staat? In deze korenmolen proef je van vers gezette koffie en Terschellinger Pondkoek. Bij TUI verblijf je tijdens de vakantie Formerum op een luxe 5 sterrencamping net buiten het dorp. Je loopt dus zo naar het Wrakkenmuseum toe.

Zomaar een dag op Terschelling

Waar je tijdens de vakantie Formerum ook zo naar toe wandelt is het brede Noordzeestrand van Terschelling. Met mooi weer is dit de plek om te luieren onder de zon of een frisse duik te nemen in de golven van de Noordzee. In de avonduren maak je op het strand van Terschelling een strandwandeling en is het bij de Zandzeebar goed toeven met een cranberrysapje. Actievelingen kunnen op de luxe camping op Terschelling en fiets huren en het natuurgebied De Boschplaat bezoeken. Of fiets naar het dorp West-Terschelling waar aan de voet van de Brandaris gezellige winkels en terrassen te vinden zijn.