VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Ampflwang

Vakantie Ampflwang

  1. Vakantie
  2. Oostenrijk
  3. Oberösterreich
  4. Ampflwang

In Ampflwang staat in een idyllisch decor van bossen, weilanden en lichtglooiende heuvels op je te wachten. Wandel, fiets of ontdek het Hausruckwald tijdens een avontuurlijke paardenrit, en kom thuis met de mooiste verhalen. Zin om te zwemmen tijdens je vakantie Ampflwang? De Attersee in het Salzkammergutgebied ligt om de hoek van het luxe ROBINSON hotel.

Vakantie Ampflwang

Actie(f) in het bosrijke Hausruckwald

Een vakantie in Ampflwang betekent natuur, familieplezier en outdoor sporten. En een dag in het idyllische heuvellandschap vliegt voorbij. Zeker in het Hausruckwald waar je in het idyllische heuvellandschap wandelt en geniet van fenomenale vergezichten. Je zou bijna vergeten dat je toch heel sportief bezig bent. En wat dacht je van een avontuurlijke paardenrit? Ampflwang wordt ook wel het ‘dorp van de 600 paarden’ genoemd, vanwege de vele maneges. Als paardenliefhebber kun je een excursie boeken om op de rug van een IJslandse merrie de bosrijke omgeving te ontdekken. Toe aan een beetje ontspanning na een lange rit? Duik dan het wellnesscentrum in van het luxe hotel van TUI en geniet van een uitgebreide massage.

Zwemmen in de Attersee

Zin in een uitstapje tijdens je vakantie in Ampflwang? Stap in de auto en rijd in slechts een half uurtje naar de Attersee. Dit stuwmeer is het grootste meer van het Salzkammergutgebied en erg geliefd bij zwemmers en zeilers. In de zomermaanden worden hier ook wel vaarwedstrijden gehouden. Plons in het helderblauwe water en geniet van het uitzicht op de toppen van het Höllergebergte en de groene heuvels rondom. Aan het eind van de middag rijd je terug naar het hotel waar je in het restaurant geniet van een échte Wiener Schnitzel die te groot is voor je bord of het traditionele zoete gerecht Kaiserschmarrn. In Oostenrijk weten ze wel wat lekker is!