Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Bad Goisern

Onder het wakend oog van het Totes gebergte, middenin het Oostenrijkse Salzburgerland, ligt het rustige kuuroord Bad Goisern. Kom net als filosoof Konrad Deubler helemaal tot rust in de groene oase van het ‘Kurpark’ of ontdek het romantische kerkje St. Agatha in het dorp. Vervolgens kunt u de fiets pakken om langs de Traun naar de kristalheldere Halstättersee te fietsen, waar een heerlijk verfrissende duik op u wacht.

Vakantie Bad Goisern

Ontdek de groene oase van rust

Op een hoogte van ruim 600 meter in het Oostenrijkse Salzburgerland vindt u het rustige kuuroord Bad Goisern. Slenter door de gemoedelijke straten van dit bergdorpje en breng een bezoek aan het romantische kerkje St. Agatha. U kunt binnen een kijkje nemen, waar een schitterend zandstenen altaar op u wacht. Wie verder doorloopt ziet waarschijnlijk al snel het 'Kurpark', een groene oase van rust middenin het centrum. Geniet hier van de stilte en het adembenemende panorama op het Totes gebergte, net als de bekende filosoof Konrad Deubler in de 19e eeuw deed.

Ontdek de onderwaterwereld van de Halstättersee

Bij uw hotel van TUI kunt u een fiets huren om vervolgens het kolkende water van de Traun te volgen naar Parkbad Bad Goisern aan de Halstättersee. Plof neer op de zonovergoten ligweides, terwijl de kids het zwembad in plonsen. Of duik in het kristalheldere water van de Halstättersee en ontdek de sprookjesachtige onderwaterwereld die bekend staat om haar reusachtige forellen en snoeken.

Ook erg leuk tijdens uw vakantie in Bad Goisern: breng een bezoek aan het historische Salzburg, de hoofdstad van Salzburgerland en eveneens de geboortestad van Mozart. Slenter door de adembenemende Altstadt en bezoek het oudste klooster van Oostenrijk, St. Peter uit 696. Eenmaal terug in uw hotel van TUI kunt u genieten van een welverdiende 'schnaps' in de typisch Oostenrijkse stube.