Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Bad Ischl

Grüß Gott en welkom in Oostenrijk. Op vakantie in Bad Ischl valt er genoeg te beleven. Bezoek bijvoorbeeld het zomerpaleis van Franz Josef en Koningin Sisi, dat omgebouwd is tot museum. Of trek je wandelschoenen aan en bewandel de 7 merenroute. Tijdens deze wandeling heb je een prachtig uitzicht over de stad. Heb je daarna zin om te ontspannen? Kom dan geheel tot rust in één van de vele kuuroorden die Bad Ischl rijk is.

Midden in de natuur, in Bad Ischl

Tijdens een vakantie naar Bad Ischl merk je dat de Oostenrijkse natuur hier in Tirol misschien wel het best tot z'n recht komt. Je loopt vanaf je vakantieadres zo de natuur in. Hikers en wandelaars leven zich uit op een van de populairste wandelingen van de regio, de 7 merenroute. Neem de Katrin Seilbahn naar boven, en start vanaf daar de wandeling die je onder andere langs de Wolfgangsee leidt. Zorg dat je goede schoenen aan doet, want wandeling duurt zeker 3 uur. De omgeving van Bad Ischl verken je ook prima op de fiets. er zijn mooie routes door bergdalen en langs meren. Bij de receptie van het luxe vakantiepark van TUI hebben ze verschillende routekaarten klaarliggen. Maar ook voor wandelaars is dit gebied een waar paradijs.

Kuuroord van Sisi

Een vakantie naar Bad Ischl is niet alleen een aanrader als je van natuur houdt. Het is ook de perfecte locatie om echt even te ontspannen. In Bad Ischl vind je namelijk verschillende kuuroorden die van alle gemakken zijn voorzien. Ben je dus toe aan een beetje ontspanning na het wandelen of fietsen, dan staat de wellness voor je klaar. In de voetstappen van Franz Jozef en Koningin Sisi, want ook zij waren fan. Ze hadden overigens ook een zomerresidentie in Bad Ischl staan, genaamd Marmorschlössl. Deze zomerresidentie is omgebouwd tot een museum waar je een kijkje kunt nemen in het vroegere leven van de Oostenrijks-Hongaarse koningin.

Bekijk alle vakanties Bad Ischl (1)