Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Golling An Der Salzach

Genieten van adembenemende natuur en Oostenrijkse gastvrijheid? Boek dan een vakantie naar Golling An Der Salzach. Dit charmante dorp in Salzburgerland is favoriet onder natuurliefhebbers. Wandel door de nauwe Salzachöfen-kloof, hoor de Golling-waterval razen en kijk je ogen uit in het sprookjesachtige Bluntautal. En wie houdt van fietsen, ontdekt bij Golling An Der Salzach ook nog eens honderden kilometers mountainbiketrail.

Vakantie Golling An Der Salzach

Golling An Der Salzach: charme ten top

Een vakantie in Golling An Der Salzach brengt je naar een natuurrijke omgeving. Dit dorp ligt in het Oostenrijkse Salzburgerland, tegen de grens met Duitsland aan. Huizen met houten luiken en bergchalets dragen bij aan de charme van Golling An Der Ansach. Net zo charmant is het hotel van TUI, waar je onbeperkt geniet van Oostenrijkse gastvrijheid dankzij de All Inclusive service. Zo begin je goed uitgerust aan het bergavontuur. Pak bijvoorbeeld de mountainbike en verken het Lammer- en Salzachtal. Ruim 700 kilometer trail zorgt hier beslist voor een uitdaging of 2.

Op avontuur in de Salzachöfen

Natuurliefhebbers kijken hun ogen uit tijdens een vakantie in Golling An Der Salzach. Vlakbij het dorp stroomt de rivier de Salzach door een diep ravijn, de Salzachöfen. Op sommige plaatsen is hij zo smal dat de wanden elkaar bijna raken. Het beste uitzicht heb je vanaf het wandelpad in de kloof. Ook de Golling-waterval en het Bluntautal zijn aanraders. De waterval vind je aan de andere kant van het Salztachtal. Iets verderop ligt het Bluntautal. In dit zijdal zorgen dennenbossen, meren en beken samen met de bergen voor een sprookjesachtig panorama.