Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Ledenitzen

Eropuit met de hele familie? Vier dan vakantie in Ledenitzen, in de Oostenrijkse deelstaat Karinthië. Geniet in dit dorp van de schone berglucht en het uitzicht op de Mittagskogel. Wandel door de bossen of ga voor een dagje waterpret aan de Faaker See. Vanuit een kajak maak je de mooiste selfies met het turquoise water op de achtergrond. Extra leuk voor de kids: het hotel organiseert tal van kinderactiviteiten in de zomer.

Vakantie Ledenitzen

Familievakantie in Ledenitzen

Tijdens een vakantie in Ledenitzen vermaken jong en oud zich zeker. Dit dorp vind je in de zonovergoten deelstaat Karinthië in het zuiden van Oostenrijk. Het hotel van TUI ligt aan de rand van het bos. Hier kunnen de kids naar hartenlust ravotten en indiaantje spelen. Er is in de zomer zelfs een activiteitenprogramma met onder andere een fakkeltocht, mini-disco en paardrijden. Zo heb je tijd voor jezelf. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de bossen bij Ledenitzen en bewonder de 2.145 meter hoge Mittagskogel, dé blikvanger van de regio.

Waterpret bij de Faakersee

Gek op water? Dan ben je tijdens de vakantie in Ledenitzen vast vaak aan de oevers van het Faakermeer te vinden. Dit meer heeft schitterend turquoise water dat het goed doet op vakantieselfies. En het ligt op slechts 5 autominuten van het hotel in Ledenitzen. Kajakken, zwemmen, zeilen, relaxen op het strand, surfen, waterfietsen en vissen, het kan in en bij de Faaker See allemaal. Verder ontdek je in de heuvels bij het meer een klimpark. Kijk hier tijdens het klauteren zeker eens om je heen, want het parcours heeft een prachtig uitzicht op het meer in de diepte.