Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Schwaz

Vakantie Schwaz

  1. Vakantie
  2. Oostenrijk
  3. Schwaz

Laat je tijdens een vakantie naar Schwaz verrassen door het veelzijdige Tirol. De regio Schwaz vind je vlak bij de mooie stad Innsbruck in het Oostenrijkse Inntal. Geniet vanaf de imposante Kellerjoch van het 360 graden uitzicht of daal af naar de indrukwekkende zilvermijnen in het dorpje Schwaz. Voor de romantici onder ons is het sprookjesachtige Schloss Tratzberg een aanrader. Sluit de dag ontspannen af in de grote zwemvijver van hotel van TUI.

Vakantie Schwaz

Panoramisch uitzicht in Schwaz

Prachtig gelegen tussen het romantische Karwendelgebergte en de Tuxer Alpen vind je de Oostenrijkse regio Schwaz. Na circa 9 uur rijden vanaf Utrecht sta je midden in Tirol en zul je je tijdens een familievakantie in Schwaz geen minuut vervelen! Het plaatsje Schwaz, waar zich ook het hotel van TUI bevind, ligt aan de voet van de 2.300 meter hoge Kellerjoch. De kabelbaan brengt je naar 2000 meter hoogte, waar je kunt genieten van het mooiste 360 graden uitzicht van Tirol op de Tuxer Alpen en het Karwendelgeberte. Geniet tussen mei en juli van de uitgestrekte weiden vol rozerode bloemen of eet in het restaurant op de top van de Kellerjoch een onvervalste Oostenrijkse Wienerschnitzel. Terug in het 4 sterren hotel van TUI kun je lekker met de hele familie zwemmen in de grote zwemvijver of het zwembad tijdens deze vakantie in Tirol.

Actieve vakantie in Schwaz

Helm op, regenjas aan; vandaag ga je op avontuur! Daal met de mijntrein af naar 800 meter diepte om de zilvermijnen in Schwaz te ontdekken. Ervaar hier hoe de mijnwerkers op zoek gingen naar het kostbare zilvererts. Via de audiofoon kom je in het Nederlands alles te weten over het ontstaan van deze mijnen. Maar ook romantici komen tijdens deze gezinsvakantie naar Schwaz aan hun trekken. Op 5 minuten rijden vanaf het TUI hotel bevindt zich het sprookjesachtige Schloss Tratzberg, welke je al van ver tegen de heuvels ziet liggen. Leuk voor kinderen: een spannende rondleiding door het kasteel met een heuse ridderkamer! Tijdens een autovakantie naar Schwaz verveel je je geen minuut.