NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Praia da Vitória

Voor zonaanbidders en liefhebbers van watersport is een vakantie Praia da Vitoria een goed idee. Deze badplaats op het Portugese eiland Terceira dankt zijn gezicht vooral aan het goudkleurige zandstrand Praia Grande. En dankzij de sterke zeewind kun je er goed surfen op de Atlantische Oceaan. Over waterpret gesproken; maak zeker eens een boottocht rond de Azoren om walvissen en dolfijnen te spotten.

Vakantie Praia da Vitória
Bekijk alle vakanties Praia da Vitória (4)

Het gouden zandstrand Praia Grande

Zonnen aan de voet van glooiende heuvels en groene weilanden doe je tijdens een vakantie Praia da Vitoria. Deze Portugese badplaats ligt op het eiland Terceira dat tot de Azoren behoort. Vanwege het groene karakter van het eiland is Terceira erg geliefd bij natuurliefhebbers. Maar dankzij het gouden zandstrand Praia Grande is Praia da Vitoria de perfecte plek voor zonaanbidders. En dan hebben we de sterke zeewind nog niet eens genoemd die surfers van over de hele wereld naar de badplaats lokt. Bij TUI kun je tijdens een actieve zonvakantie verblijven in een appartement aan het strand. Zo stap je na het ontbijt zo het warme zand op.

Whale watching op de Atlantische Oceaan

Wist je dat de Azoren een van de beste plekken ter wereld is om walvissen en dolfijnen in hun natuurlijke habitat te zien zwemmen? In de haven van Praia da Vitoria kun je op een catamaran of zeilboot stappen voor een tocht over de Atlantische Oceaan. Met een beetje geluk spot je zowel de blauwe vinvis als de potvis. Bijkomen van de indrukwekkende boottocht doe je tijdens een vakantie Praia da Vitoria op het strand voor de deur van het appartement. Of zoek in de haven een sfeervol restaurant op om van verse visgerechten te proeven. Proef bijvoorbeeld eens van de peixe espada preto (zwarte degenvis) die rond de Azoren zwemt.

Bekijk alle vakanties Praia da Vitória (4)