Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Vila Baleira

Vakantie Vila Baleira

  1. Vakantie
  2. Portugal
  3. Madeira
  4. Porto Santo
  5. Vila Baleira

In Vila Baleira is de bevolking zen en de natuur ongerept. Je ontdekt er een van de best bewaarde geheimen van Portugal: het piepkleine eiland Porto Santo. ‘Het gouden eiland’ doet eer aan zijn naam. Vooral door het 9 kilometer lange goudgele zandstrand. Met daarbij nog véél meer variatie aan landschappen: bossen, steppe en zelfs een vulkaan. Allemaal te ontdekken tijdens een vakantie Vila Baleira.  

Vakantie Vila Baleira

Met een jeep door Porto Santo

Madeira is bij velen bekend. Het eiland Porto Santo misschien niet. Het is een van de best bewaarde geheimen van Portugal, weg van massatoerisme. De bevolking is er zen en de natuur ongerept. Met Vila Baleira als ultieme verblijfplaats. Vooral door het 9 kilometer lange strand in een goudgele kleur. Dé reden dat Porto Santo ‘het gouden eiland’ als bijnaam heeft. Huur een 4-wheel drive en zie de mooiste plekjes van het eiland. Van vulkanisch gesteente tot aan steppe en bossen. Rij naar de beste uitkijkpunten voor het mooiste uitzicht over de bergachtige omgeving en de Atlantische Oceaan. En die oceaan biedt nog veel meer bijzonders tijdens een vakantie Vila Baleira. Ga met een boot in de richting van het onbewoonde eiland Ilhéu da Cal en spot misschien wel dolfijnen. 

Fanatieke én ontspannen vakantie Vila Baleira

Een vakantie Vila Baleira zit vol met relaxdagen. Wissel die af met hier en daar een wandeling. Die zijn vooral prachtig in het binnenland. De wandelpaden zijn smal, maar goed begaanbaar. Zoals ook die naar het uitkijkpunt Terra Chã aan de top van Pico Branco. Het landschap verandert er snel: van groene heuvels tot aan rotsachtige bergen. Dat levert prachtige vergezichten op. Vooral aan de top, waarbij je uitkijkt op een mix van de goudgele en groene kleuren van het eiland, met daarbij de helderblauwe Atlantische Oceaan. Rij na een fanatieke klim terug naar Vila Baleira, om daarna weer rust te vinden aan het fijne strand. Genoeg plek om je handdoek uit te spreiden.