Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Izola

Tijdens een vakantie Izola ontdek je kleurrijke bezienswaardigheden en schilderachtige landschappen. Izola is een Sloveense havenstad dat pronkt aan het azuurblauwe water van de Adriatische Zee. Vanuit het luxe 4 sterren hotel van TUI stap je zo het privé strand op. En ook de haven ligt op loopafstand. De rijk versierde bezienswaardigheden, geplaveide straatjes en stenen huizen met rode daken maken het stadsbeeld compleet.

Vakantie Izola

Last minute Izola

Een luxe jachthaven met peperduren zeilboten, een historische binnenstad met smalle straatjes en rijk versierde kerken en een parelwit privé strand. Ze vormen samen de ingrediënten voor een Last Minute Izola. Voor rustzoekers is deze Sloveense havenstad een perfecte vakantiebestemming aangezien massatoerisme er niet bestaat. En ook op het strand bij het luxe hotel van TUI is het goed toeven. Zodra de temperatuur daalt kun je de jachthaven opzoeken en smullen van een stoofpot met verse vis. Het uitzicht op de zonsondergang boven de Adriatische Zee zorgt voor een romantisch tintje.

Zonnen aan de Sloveense Rivièra

Onontdekt en kleurrijk zijn twee kernwoorden die perfect bij Izola passen. Deze Sloveense havenstad laat zich dan ook goed lenen voor een rustige zonvakantie. Rijd in de zomermaanden de Sloveense Rivièra tegemoet waar het luxe 4 sterren hotel van TUI staat te pronken. Na een lange rit kun je op het privé strand meteen bijkomen onder de zon. Of duik het azuurblauwe water van de Adriatische Zee in voor een verkoelende duik. In de avonduren moet je tijdens de vakantie Izola bij de haven zijn. Luxe jachten, dobberende zeilboten en kleurrijke vissersbootjes vormen het decor. En ook de goede (vis) restaurants zorgen ervoor dat het hier tijdens zonsondergang goed toeven is.

Flaneren door kleurrijk Izola

De historische binnenstad van Izola is het ontdekken meer dan waard. Smalle straatjes, stenen huizen met rode daken en rijk versierde paleizen zorgen ervoor dat Izola een romantisch karakter heeft. Zodra de temperatuur in de namiddag daalt kun je hier naar hartenlust flaneren. Loop bijvoorbeeld naar het Besenghi degli Ughi paleis dat in rococostijl is gebouwd. Of neem een kijkje bij de 36 meter hoge toren van de Sint Mauruskerk. Bijkomen doe je tijdens de vakantie Izola op een van de gezellige terrasje met een goed glas wijn en gevulde štruklji (deeghapje).