Brena Baja

Vakantie Brena Baja

  1. Vakantie
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. La Palma
  5. Brena Baja

Natuurliefhebbers kiezen voor een vakantie naar Brena Baja vanwege de rust en fraaie natuur. Na een wandeling langs de groene vegetatie en prachtige vulkaanlandschappen van La Palma is het in het 4 sterren hotel van TUI heerlijk thuiskomen. Het uitzicht op de botanische tuin met daarachter de felblauwe Atlantische Oceaan maakt het vakantiegevoel compleet!

 

Vakantie Brena Baja
TIP!
Chantal van Kersbergen Product Manager
Chantal van Kersbergen
Product Manager

"Wat een kleuren groen op dit prachtige, exotische eiland! Van palmen, bananenplantages en exotische bloemen tot dennenbossen en vulkaanvlaktes; je komt het allemaal tegen. Leuke afwisseling vond ik de drukte en de lokale cultuur proeven tijdens het struinen door de straten van Santa Cruz en shoppen in Los Llanos. Tip: Bestel een barraquito, de koffiespecialiteit van het eiland."

Wandelvakantie Brena Baja

Echt even weg van de massa, het hoofd leegmaken, de natuur in. En hoe doe je dat het beste? Te voet natuurlijk! Van prachtige vulkaanlandschappen tot adembenemende vergezichten. Brena Baja is de ideale vakantiebestemming voor een wandelvakantie op La Palma. Het dorp ligt in een prachtige omgeving met veel hoogteverschillen. Adembenemende vergezichten gegarandeerd! En dat begint al in het hotel van TUI, gelegen op 300 meter hoogte. Vanaf je hotelkamer kijk je uit op de blauwe Atlantische Oceaan en de botanische tuinen rondom het hotel. Geniet van een aangename wandeling door de tuinen met inheemse planten en fruitbomen, of neem een frisse duik in de zee.

Toeren op La Palma

Het dorp Brena Baja op La Palma bestaat eigenlijk uit meerdere kleine plaatsjes, waaronder San Antonio, San José op 300 meter hoogte en de kustplaats Los Cancajos met tweel lava/kiezelstranden omgeven door grillige rotskliffen. 

Wil je graag meer van La Palma zien tijdens je vakantie in Brena Baja? Het luxe hotel is een goede uitvalsbasis om het eiland met een huurauto te verkennen. Een bezoek aan Santa Cruz is ook zeker aan te bevelen. In het historische centrum is het zeer goed toeven in een van de sfeervolle bodegas of tapasbarretjes.