Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Cabo Blanco

Mallorca ligt aan je voeten tijdens een vakantie Cabo. En dat bedoelen we letterlijk aangezien je in een luxe hotel op een kliftop aan de Middellandse Zee verblijft. Aan het zwembad genieten van sangria en tapas en paardrijden onder de zon; je hoeft het hotel eigenlijk niet meer uit. Doe je dat toch? Huur dan een auto en verken het Spaanse eiland met de gouden stranden, idyllische bergdorpjes en culturele hoofdstad.

Vakantie Cabo Blanco

Zonnen op een klif aan de Middellandse Zee

Tussen bruisende badplaatsen en indrukwekkende kliffen in ligt in het zuiden van het Spaanse eiland Mallorca het rustige Cabo Blanco. Voor rustzoekers die op zoek zijn naar een luxe All Inclusive is het een perfecte bestemming. Dat komt omdat je tijdens de vakantie Cabo Blanco in een vakantieresort verblijft met alles erop en eraan. Al is het uitzicht over de fonkelblauwe Middellandse Zee wel het grootste pluspunt. En de manege niet te vergeten zodat je al paardrijdend de kliffen van Mallorca kunt verkennen. Zie je jezelf daarna al opfrissen aan de rand van het zwembad met een glas sangria en een schaaltje vol tapas? Zo hoort een luxe zonvakantie te zijn.

Touren over Mallorca

Zin in een dagje strand? Boek tijdens de vakantie Cabo Blanco dan een huurauto en rijd in 5 minuten naar El Arenal. Deze uitgaansplek heeft een langgerekt goudkleurig zandstrand waar het overdag goed toeven is onder de zon. ’s Avonds kun je er feesten in de hippe discotheken en chique clubs. Met de huurauto kun je ook naar de hoofdstad Palma de Mallorca rijden en de gotische La Seu kathedraal bekijken. Of de haarspeldbochten in de Serra de Tramuntana bedwingen en de pittoreske bergdorpjes verkennen. Vergeet de fotocamera niet. De uitzichten zijn adembenemend.