Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie La Puebla de Castro

Fietsliefhebbers zullen zich helemaal thuis voelen tijdens een vakantie La Puebla de Castro. Dit Spaanse bergdorpje ligt middenin de Spaanse Pyreneeën en wordt omringd door kronkelige paden, grillige ravijnen en hoge bergen. Het perfecte decor voor een actieve vakantie. Afkoelen kan bij Lago de Barasona. Dankzij het turquoise gekleurde water en de waterval is dit een van de mooiste plekken in de Pyreneeën.

Vakantie La Puebla de Castro

Een actieve dag in de Spaanse Pyreneeën

Actievelingen opgelet! Net over de grens met Frankrijk ligt in het noorden van Spanje het bergdorpje La Puebla de Castro. In de zomermaanden verblijf je hier met TUI op een camping met uitzicht op de Pyreneeën. Omdat het in de Spaanse Pyreneeën een stuk minder druk is dan in de Franse Pyreneeën kun je hier in alle rust fietsen over de steile bergen. Dichte bossen met zandpaden en grillige ravijnen met spannende wandelpaden maken het landschap compleet. Ontspannen doe je tijdens de vakantie La Puebla de Castro op de camping. Je vind hier namelijk een spacentrum, buitenbad en restaurant waar ze tapashapjes en paella serveren.

Ontspannen aan het magische Lago de Barasona

Een van de mooiste plekken in de Spaanse Pyreneeën ligt op wandelafstand van La Puebla de Castro. Stap voor de ingang van de camping de tunnel in die je naar Lago de Barasona brengt. Dit sprookjesachtige meer dankt zijn gezicht aan het turquoise gekleurde water én de waterval. Zie je jezelf al onder de waterval staan terwijl het kletterende water je schouders en rug masseert? Grillige bergwanden en schaduwrijke bomen van natuurgebied Ordesa bepalen het uitzicht. Je bewondert het landschap vanaf het strand bij het meer. Al kun je de bergachtige omgeving tijdens een vakantie La Puebla de Roda ook bewonderen door te kajakken over Río Estera.