Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Las Manchas

Vakantie Las Manchas

  1. Vakantie
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. La Palma
  5. Las Manchas

Het mooiste Canarische Eiland ontdek je tijdens een vakantie Las Manchas. Dit dorpje ligt op het onontdekte La Palma dat bekend staat om zijn natuurschoon. Vanuit de knusse casita van TUI is het uitzicht op de uitgedoofde vulkanen, wijnhellingen en cactussen indrukwekkend. Trek de wandelschoenen maar aan voor een onvergetelijke ontdekkingstocht. Bijkomen doe je onder de zon op het strand van Puerto de Naos.

TIP!
Chantal van Kersbergen Product Manager
Chantal van Kersbergen
Product Manager

"Wat een kleuren groen op dit prachtige, exotische eiland! Van palmen, bananenplantages en exotische bloemen tot dennenbossen en vulkaanvlaktes; je komt het allemaal tegen. Leuke afwisseling vond ik de drukte en de lokale cultuur proeven tijdens het struinen door de straten van Santa Cruz en shoppen in Los Llanos. Tip: Bestel een barraquito, de koffiespecialiteit van het eiland."

Wandelen op het mooie La Palma

Een onontdekt pareltje van Moeder Natuur ligt aan je voeten tijdens een vakantie Las Manchas. Dit dorpje ligt op het eiland La Palma, dat volgens de Spanjaarden het mooiste Canarische Eiland is. Uitgedoofde vulkanen, glooiende wijnhellingen en indrukwekkende rotsformaties vormen het decor op La Palma. Tijdens een actieve vakantie Las Manchas is dit dan ook je uitzicht bij het wakker worden. De knusse casita van TUI staat aan de rand van het Parque Natural Cumbre Vieja met de gelijknamige vulkaan. Met goede wandelschoenen kun je deze vulkaan beklimmen en de historische lavastromen bewonderen. Om ook de donkerkleurige hellingen en wijngaarden niet te vergeten.

Ontspannen aan de Atlantische Oceaan

La Palma staat bekend om de natuur, maar langs de kust zijn er ook een aantal stranden te vinden. Zo kun je tijdens een vakantie Las Manchas ook gerust een dagje ontspannen onder de zon. Na een autorit van een kwartier sta je al bij het lavastrand van Puerto de Naos. De wuivende palmbomen en het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan steken hier schilderachtig af tegen het donkerkleurige zand. Geniet tijdens het zonnen van de vele paragliders die hier te vinden zijn of smikkel op een terras van de Spaanse keuken. Na zonsondergang kun je in Puerto de Naos onder begeleiding én met zaklampen een nachtduik maken. Een unieke ervaring.

Bekijk alle vakanties Las Manchas (1)